Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Koelervaeske til baaden

Pas godt på din båd og dens motor med kølervæske!

Giv din båd et længere og stærkere liv med den rigtige kølervæske. Det er vigtigt at du altid har nok kølervæske på båden. Den rigtige mængde kølervæske sikre at båden ikke bliver for varm, samt at køle anlægget ikke fryser når det er vinter. 

Det er vigtigt med korrekt mængde kølervæske og en kølervæske af god kvalitet. Kølervæsken sørger for at fordele varmen fra din motors forbrænding, så motoren kan yde optimalt med minimalt brændstofforbrug.

Kølervæske indeholder glykol som tærer på hhv. gummislanger og metaller. De tilsætningstoffer som er tilsat kølervæsken, for at modvirke tæringen, nedbrydes over tid. Derfor er det vigtigt at skifte kølervæske jævnligt. Marinelageret.dk anbefaler at du skifter din kølervæske min. 1 gang årligt!

Et lille Marinelager tip til valg af kølervæske: Se på farven af din kølervæske og vælg derefter den rigtige. Der findes primært 2 farver.

  • Blå kølervæske: Den blå som er til de ældre både er Blå kølervæske anvendes til vinter konservering og til ferskvandssiden på støbejernsmotorer.
  • Den røde G30 kølervæske: Er til nyere både og anvendes til vinter ferskvandssiden på aluminiumsmotorer.

Du kan som udgangpunkt altid bruge den røde kølervæske, men de må ikke blandes med den blå. Dvs. skal du fylde helt nyt i dit kølesystem, så kom rød i den, så er du helt sikker!

  • Den Biologisk nedbrydeligt kølervæske: Er til dig, der vil passe på vores farvand! Sikker i brug og velegnet til bådindustrien. Også til aluminiums topstykker.
  • Den grønne og gule kølervæske: Anvendes til primært Volvo modeller, Gule og grønne kølervæske må ikke blandes!

Se vores udvalg i kølervæske herunder:

162,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)