Athena 165 Auto oppustelig redningsvest

Athena 165 Auto er en oppustelig redningsvest, der skiller sig ud med sit unikke design, der nøje følger kroppens naturlige former. Den innovative placering af udløserenheden under brysterne og i en skrå vinkel er med til at skabe en mere komfortabel og æstetisk pasform. Denne redningsvest er ikke kun et funktionelt sikkerhedsudstyr, men også en stilfuld beklædningsgenstand designet til kvinder, og på grund af den stigende efterspørgsel er den også tilgængelig i sort/grå til mænd.

Pris fra
1.250,00 DKK
Lager:

Athena 165 Auto oppustelig redningsvest

Athena 165 Auto er udstyret med justeringsmuligheder, der sikrer, at vesten kan tilpasses individuelle præferencer og størrelser. Den bløde og smidige konstruktion gør den behagelig at have på, mens let betjente polstrede velcrolukninger og klikspænder gør det nemt at tage den af og på. Midjebåndet kan bekvemt stuves gennem rygføringen, hvilket giver et rent og organiseret udseende.

For ekstra komfort er der tilføjet blød polstring ved ryggen, og netfor i ryggen og nakken sikrer god ventilation og åndbarhed. ProSensor inspektionsvinduet giver brugeren mulighed for nemt at kontrollere, om vesten er klar til brug. CO2-patronsikringen sikrer, at patronen altid er sikkert fastgjort.

Denne redningsvest er CE EN/ISO 12402-3 godkendt i 150N klassen med en 33g patron og 165N opdrift. Den er velegnet til personer i vægtklassen 40-120 kg med et brystmål fra 70 cm. Athena 165 Auto er ikke kun en redningsvest, men en dedikation til stil og sikkerhed for både kvinder og mænd.

 

Se vores udvalg i børne redningsveste her!

Baltic

BALTIC Lifejackets Sweden - Anerkendt kvalitetsstempel siden slut 1970 èrne.

Baltic har siden 1970 èrne udviklet, designet og produceret redningsveste, svømmeveste, sikkerheds seler, livliner mm. med sikkerheden til søs som top prioritet.

Baltic giver hele 5 års garanti på deres produkter!

Alle Baltic`s produkter er omhyggeligt gennemtestet før de videresendes til CE certificering. Baltic har flere parametre de tester deres produkter ud fra og opfylder ikke kun minimumskravene i standarden for test af sikkerhedsudstyr:

      • Bæreevnen på sikkerhedsvesten, svømmevesten mv. er i fokus, da bæreevnen er altafgørende for at holde dig flydende når uheldet er ude.
      • Produkterne bliver testet i forhold til miljøet de skal fungerer i, komfort i forhold til brugeren og holdbarheden i forhold til slidstyrke og materialer.

Baltic er en af de førende producenter i Europa og deres sortiment omhandler følgende: