-24%

Komplet pumpe for Jabsco toilet 29040-3000

Model/varenr.: 1072004

Denne Jabsco pumpe er en nøglekomponent designet til at forbedre både funktionaliteten og levetiden for både nye og ældre modeller af Jabsco toiletter. Med denne komplette pumpe får du en pålidelig og effektiv løsning til at opretholde optimal ydeevne i dit Jabsco toilet, uanset om det er en nyere model eller en ældre version.

 

909,00 DKK
1.199,00 DKK
Du sparer: 290,00 DKK
Lager: På lager

Denne pumpe er omhyggeligt designet og fremstillet med fokus på holdbarhed og pålidelighed. Det omfattende design gør det nemt at installere og integrere med både nyere og ældre Jabsco toiletter. Det er en komplet pumpeenhed, der er klar til brug, hvilket gør udskiftningen eller opgraderingen af din toiletinstallation hurtig og problemfri.

Vælg mellem farverne hvid og sort, så du kan matche pumpeenheden med dit toilets æstetik og bådens overordnede design. Dette gør det ikke kun til en praktisk opgradering, men også en visuel forbedring af din sanitære installation.

Uanset om du moderniserer dit eksisterende toilet eller installerer et nyt, er denne Jabsco pumpe et pålideligt valg. Den er skabt med Jabsco's tradition for kvalitet og innovation og er designet til at imødekomme behovene i maritime miljøer. Opgrader dit Jabsco toilet med denne komplette pumpe for at sikre en pålidelig og langvarig ydeevne ombord på din båd.

spacer