Cayman 88 1000W ankerspil

Model/varenr.: 1010301

Cayman 88 ankerspil er en robust og pålidelig forankringsløsning til både i alle størrelser. Denne ankerspil er designet til horisontal installation og har et anodiseret marine aluminiumshus, der giver enestående beskyttelse mod elementerne.

 

13.749,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Cayman 88 1000W ankerspil

Med en manuel kædeudløser og uafhængig betjening af tandhjul og legekop har det aldrig været nemmere at håndtere din kæde. Det medfølgende eksterne relæ og håndtag giver mulighed for nem betjening fra dækket, mens den kraftige IP66-klassificerede elmotor sikrer jævn og effektiv forankring under selv de mest udfordrende forhold.

Uanset om du er en erfaren sejler eller en førstegangssejler, er Cayman 88 ankerspil et must-have for alle, der ønsker at forankre deres båd med tillid. Dens robuste konstruktion, glatte betjening og pålidelige ydeevne gør den til et fremragende valg for sejlere på alle niveauer af erfaring.

Så hvis du leder efter en ankerspil, der kan modstå livets strabadser på vandet, er Cayman 88 det perfekte valg. Med sin kombination af holdbarhed, brugervenlighed og kraftfulde ydeevne bliver den helt sikkert en vigtig del af dit bådværktøjssæt.

spacer