Cayman 88 1000W ankerspil

Model/varenr.: 1011300

Cayman 88 er en premium ankerspil designet til bådejere, der kræver det bedste.

13.749,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Cayman 88 1000W ankerspil

Dens horisontale installationsdesign giver fremragende stabilitet og pålidelighed, hvilket sikrer en problemfri forankringsoplevelse. Ankerspillet er anbragt i et anodiseret marine aluminiums kabinet, der giver overlegen beskyttelse mod det barske havmiljø og sikrer lang levetid.

Med en manuel kædeudløser og et uafhængigt tandhjuls- og spillekopsystem tilbyder Cayman 88 præcis og jævn håndtering af kæden. Dets eksterne relæ og håndtag giver mulighed for bekvem kontrol fra dækket, hvilket gør det til en leg at forankre din båd.

Med en kraftfuld IP66-klassificeret elektrisk motor leverer Cayman 88 ensartet og pålidelig ydeevne, selv under udfordrende forhold. Uanset om du ankrer i roligt eller hårdt vand, kan du stole på, at Cayman 88 leverer den kraft, du har brug for.

Samlet set er Cayman 88 ankerspil et enestående valg for bådejere, der leder efter en højkvalitets, pålidelig og brugervenlig ankerspil. Dens robuste design, kraftfulde motor og glatte betjening gør den til en vigtig tilføjelse til enhver båd.

spacer