Falkon 1700W ankerspil

Model/varenr.: 1010340

Hvis du leder efter en ankerspil af høj kvalitet til din båd, der kan klare en trækkraft på op til 1700 kg, er følgende ankerspil en god mulighed.

28.379,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Falkon 1700W ankerspil

Den er designet til at fungere med både mellem 13-19 meter i længden og har et robust anodiseret marine aluminiumshus, der giver beskyttelse mod barske havmiljøer.

Med dens manuelle kædeudløser og uafhængige tandhjuls- og spillekop-betjening er denne ankerspil nem at bruge og giver præcis kontrol over kædehåndteringen. Ankerspillet kommer også med et eksternt relæ og håndtag for ekstra bekvemmelighed, hvilket gør det nemt at styre fra dækket.

For at gøre installationen endnu nemmere, monteres denne ankerspil direkte på dækkene, hvilket eliminerer behovet for yderligere hardware. Og med dens kraftfulde IP66 elektriske motor kan du stole på, at den leverer ensartet og pålidelig ydeevne, selv under krævende havforhold.

Uanset om du kaster anker i roligt vand eller står over for hårdt hav, er denne ankerspil et pålideligt valg, der kan hjælpe dig med at navigere med tillid.

spacer