Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Fortøjning og Fortøjningsfjedre til båden

Fortøjning til bro og pæle


I Danmark blæser det en hel del.  Derfor er det nødvendigt at man fortøjer korrekt, naturligvis først og fremmest så der ikke sker noget med vores egen eller naboens båd. Men det er også vigtigt, at vi tager hensyn til havnens anlæg. Derfor skal man tænke godt om, inden man fortøjer sin både.
Se vores stor udvalg i Fortøjninger og være sikker på at din båd bliver på sin plads.
Vi har også de populære fortøjningsfjeder også kaldte "Kødben".

Kategorier under Fortøjning, Fortøjningsfjedre til båden:

-12%

LIROS Moorex elastisk færdigsplejset fortøjning med 40 cm øje LIROS Moorex er en elastisk og meget blød anker- og fortøjningsline. Linen er helflettet, hvilket gør at den er let at binde Strækning over 15% Blød og smidig Kinkfri Slidstærk Synker i vand Meget elastisk Konstruktion: 12 flettet Materiale: Termofikseret HT-Polyester. T LIROS garanterer splejsningens brudstyrke til at være ca. 80% af linens lineære brudstyrke

Pris fra
333,00 DKK
379,00 DKK
Du sparer: 46,00 DKK
Lager: På lager

Fortøjninger

Liros producere kun den bedste kvalitet, ikke noget med østen varer her.

Altid rigtigt UV-beskyttet god og med den rigtige elastiske fjedre evne, så tovet altid kommer tilbage igen i stedet for at blive stiv og umedgørligt.

Flettet og 3-slået Polyester fortøjninger synker mens Lirolen (PP-fibre) flyder, så brug kun polyester til ankerliner så linen ikke ligger i vandoverfladen hvis du anker op.

Polyester fortøjninger er meget slidstærke og har højre brudstyrke end PP-fiber men er også lidt højre i pris, men i længden køb altid en god flettet polyester fortøjning, så slipper du for at tovet springer ved højvande eller meget blæst.