Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

splejse med liros

Lær at splejse med Liros!

Liros er en af verdens størst og markedsledende producenter af yacht tovværk og speciale liner til industri. Liros er made in Germany og alt tov produceres 100% inhouse. Fabrikken er og har branchens mest moderne faciliteter og har 160 års erfaring i tovproduktion. Liros tov leveres til de fleste bådværfter, mastefabrikanter og sejlmager i Europa, og Liros levere kun gennemtestet produkter.  I hightech linerne bruger Liros kun de bedste materialer så som Dyneema *, Vectran, Zylon mm og de fleste liner er foretrukket og varmebehandlet.

Liros er leverandør til mange sejlerlandshold over hele verden, til America`s Cup, Volvo Ocean Race og match race både samt mange mange race og cruising både.

Udvikling af tovværk til kapsejlads både kommer alle tursejler til gode, så de i dag kan købe strækstabile fald og skøder af højeste kvalitet i fx polyester til en fornuftig pris i stedet for at bruge tov kombineret med wire. Columbus Marine A/S er eksklusiv dansk importør af Liros. Vi har stor forhandler net over hele landet. Vi løser endvidere alt i splejse opgaver i tovværk inhouse.
Her kan du se lære af Liros, hvordan man splejser i tov mm.

Find dit splejse værktøj her!