Demineraliseret vand

Model/varenr.: 630160

Vi Præsenterer et exceptionelt produkt fra Nordisk Yacht Kemi, skabt til at imødekomme specifikke behov inden for batteri- og dampstrygejernspleje. Dette produkt er designet med fokus på at levere en effektiv og problemfri løsning til enheder, der kræver særlig opmærksomhed på grund af deres følsomhed over for kalkaflejringer.

Vores produkt er ikke blot en almindelig rengøringsvæske; det er en skræddersyet formel, der er skabt til at håndtere apparater som batterier og dampstrygejern uden at efterlade irriterende kalkrester. Denne egenskab sikrer ikke kun en optimal ydeevne, men forlænger også levetiden på dine enheder ved at forhindre ophobning af kalk, der kan forringe effektiviteten over tid.

47,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Nordisk Yacht Kemis plejeprodukt er tilgængeligt i en praktisk 1 liters størrelse, hvilket gør det let at anvende og opbevare. Denne mængde er tilstrækkelig til flere anvendelser, hvilket gør produktet økonomisk og holdbart over tid.

Uanset om du har brug for at vedligeholde dine bådbatterier eller sikre, at dit dampstrygejern forbliver kalkfrit og i optimal stand, er Nordisk Yacht Kemis produkt det ideelle valg. Giv dine apparater den kærlige pleje, de fortjener, og oplev fordelene ved en effektiv og kalkfri ydeevne. Vores produkt fra Nordisk Yacht Kemi er nøglen til at opnå maksimal effektivitet uden bøvlet med kalkaflejringer.

spacer