-22%

Star Brite Premium Marine Polish med PTEF

Star brites PTEF® marine polish er det glatteste anti-slip overfade produkt der nogensinde er udviklet. Det meste skidt preller af på den, og den sikrer nemmere vedligehold fremadrettet.
Specielt udviklet til brug på glasfiber, metal, plexiglas og malede overflader. Kan påføres oven på tidligere lag af voks og polermidler. Specielle UV-hæmmere beskytter imod falmen og tilkalkning. Holder op til 4-5 gange længere end andre typer marinevoks.

Pris fra
249,00 DKK
319,00 DKK
Du sparer: 70,00 DKK
Lager:

Star Brite Premium Marine Polish med PTEF

Maksimal UV-beskyttelse og glans som formindsker skrogets vandmodstand.
INSTRUKTION: Før polering skal overfladen afvaskes for at fjerne snavs og løs voks /vi anbefaler Star brite Boat Wash eller Star brite Sea Safe Boat Wash). Omryst flasken grundigt. Påføres jævnt med en ren klud på et lille område med cirkulære bevægelser, mens polermidlet er vådt. Star brite Premium Marine Polish med PTEF til både vil hurtigt tørre til slør. Tør af med en anden tør klud. De bedste resultater opnås ved at påføre et nyt lag inden for 30 dage. To behandlinger giver en exceptionel beskyttelse imod falmen, tilkalkning, rust, korrosion og almindeligt slid. Olie, snavs og salt vil ikke sætte sig på denne superglatte overflade og kan normalt vaskes af med bådvask og vand. BEMÆRK: Hvis overfladen, som skal behandles, er falmet, ved at tilkalke eller er anløbet, skal du først påføre Star brite Premium 1 Step Cleaner & Wax for at genoprette glansen.

spacer