Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Alexseal

Alexseal leverer højkvalitets marine produkter

Alexseal bruges af både professionelle og fritidssejlere, med Alexseal produkter som epoxy spartel, epoxy primer får du en suveræn topcoat, hvor du kan arbejde med produkter med utrolig flotte flydeegenskaber og høj holdbarhed. Alexseal bør kun påføres med sprøjte.

Se vores udvalg i Alexseal produkter herunder:

Model/varenr.: E25600051

Topcoat i hvid 1 kg.

Hvid (farve 10.000)

Til 1 kg. topcoat bruges 20G/ML hærder.

 

den finder du Her

179,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: HF18751
Alexseal Accellerator Finish Primer 442 1 US Pint er berenget til Alexseal Finish Primer 442 for at øge tørre/hærde tiden. Vær opmærks som på at Alexseal Accellerator Finish Primer 442 forkorter "pot life" på Alexseal Finish Primer 442.
422,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF18750
Alexseal Accellerator Super Build 302 1 US Pint er beregnet til Alexseal Super Build 302 for at forkorte tørre/hærde tiden. Vær opmærksom på at Alexseal Accellerator ligeledes reducerer "pot life" på Alexseal Super Build 302.
422,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Alexseal Epoxy Primer fortynder er beregnet til at fortynde Alexseal Finsih Primer 442 inden den påføres med sprøjte. Dette er 1 Us quart Alexseal Epoxy Primer Forynder.

Pris fra
300,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Alexseal Fairing Compound 202 er en opløsningsmiddelfri epoxybaseret letvægts spartelmasse. Det er den ideelle spartel til lystbåde inden maling af fribord. Alexseal Fairing Compound 202 er en spartel som har enestående påførings, slibnings og svindfrie egenskaber. Den er designet til at være let at blande og påføre samtidig med at den hærdede film giver en storartet overflade til overmaling af ander Alexseal produkter velgende til maling af båd. Denne base er 2 gallon hvid base som kan blandes enten med en grå almindelig hærder eller med en rød hurtig hærder. Alexseal Fairing Compound kan bruges både over og under vandlinjen. Bruger man den under vandlinjen skal den forsegles med Alexseal Finish Primer 442.

Pris fra
759,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Alexseal Fairing Compound 202 er en opløsningsmiddelfri epoxybaseret letvægts spartelmasse. Det er den ideelle spartel til lystbåde inden maling af fribord. Alexseal Fairing Compound 202 er en spartel som har enestående påførings, slibnings og svindfrie egenskaber. Den er designet til at være let at blande og påføre samtidig med at den hærdede film giver en storartet overflade til overmaling af ander Alexseal produkter velgende til maling af båd. Denne base er ½ gallon hvid tyk base som kan blandes enten med en grå almindelig hærder eller med en rød hurtig hærder. Alexseal Fairing Compound kan bruges både over og under vandlinjen. Bruger man den under vandlinjen skal den forsegles med Alexseal Finish Primer 442.

Pris fra
759,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Alexseal Fairing Compound 202 er en opløsningsmiddelfri epoxybaseret letvægts spartelmasse. Det er den ideelle spartel til lystbåde inden maling af fribord. Alexseal Fairing Compound 202 er en spartel som har enestående påførings, slibnings og svindfrie egenskaber. Den er designet til at være let at blande og påføre samtidig med at den hærdede film giver en storartet overflade til overmaling af ander Alexseal produkter velgende til maling af båd. Denne hærder er ½ gallon grå hærder som skal blandes med den hvide base. Den grå hærder er standard hærderen til Alexseal Fairing Compund. Alexseal Fairing Compound kan bruges både over og under vandlinjen. Bruger man den under vandlinjen skal den forsegles med Alexseal Finish Primer 442.

Pris fra
759,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Alexseal Fairing Compound 202 er en opløsningsmiddelfri epoxybaseret letvægts spartelmasse. Det er den ideelle spartel til lystbåde inden maling af fribord. Alexseal Fairing Compound 202 er en spartel som har enestående påførings, slibnings og svindfrie egenskaber. Den er designet til at være let at blande og påføre samtidig med at den hærdede film giver en storartet overflade til overmaling af ander Alexseal produkter velgende til maling af båd. Denne hærder er ½ gallon rød hærder som skal blandes med den hivde base. Den røde hærder er den hurtige hærder til Alexseal Fairing Compund og hærder på 6 timer ved 25 grader. Alexseal Fairing Compound kan bruges både over og under vandlinjen. Bruger man den under vandlinjen skal den forsegles med Alexseal Finish Primer 442.

Pris fra
759,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Alexseal Fast Spot primer 414 er en akryl/epoxy baseret hurtig tørrende primer til at finspartle mindre ujævnheder i Alexseal Finish Primer inden slutmaling med Alexseal Premium Topcoat 501. Alexseal Fast Spot Primer fås i 1 quart. Denne er sandfarvet. Den fås også i grå. Tilkøb hærder.

647,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF18618
Alexseal Fast Spot primer 414 er en akryl/epoxy baseret hurtig tørrende primer til at finspartle mindre ujævnheder i Alexseal Finish Primer inden slutmaling med Alexseal Premium Topcoat 501. Alexseal Fast Spot Primer fås i 1 quart i grå og i sandfarvet. Dette er hærderen.
647,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF18641
Alexseal Fine Filler 303 er en opløsningsmiddelfri epoxybaseret spartelmasse, der hærder til en vandtæt fast overflade uden at krympe. Alexseal Fine Filler 3030 er et ideelt produkt til anvendelse imellem Alexseal Fairing Compound 202 og Alexseal Finsih Primer 442. Alexseal Fine Filler 303 er hurtigttørrende og har storartede slibekarekteristika. Hærderen er i ½ US gallon og er beige.
769,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF18640
Alexseal Fine Filler 303 er en opløsningsmiddelfri epoxybaseret spartelmasse, der hærder til en vandtæt fast overflade uden at krympe. Alexseal Fine Filler 3030 er et ideelt produkt til anvendelse imellem Alexseal Fairing Compound 202 og Alexseal Finsih Primer 442. Alexseal Fine Filler 303 er hurtigttørrende og har storartede slibekarekteristika. Basen er i 1 US gallon og er lys grå.
1.538,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Alexseal Finish Primer 442 er en epoxybaseret afsluttende primer med avancerede vedhæftningsegenskaber på forskellige underlag samt enestående slibningskarekteristika og god filmopbygning. Alexseal Finish Primer 442 er deisgnet til at grunde og forsegle mye og gamle overflader som er korrekt forbehandlet. Primeren bruges til at skabe den det perfekte underlag for Alexseal Topcoat 501 når man skal male båd. Alexseal Finish Primer kan bruges både over og under vandlinjen. Denne er 1 US gallon grå base. Alexseal Finish Primer 442 fås også i hvid. Tilkøb hærder.

Pris fra
598,75 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Alexseal Finish Primer 442 er en epoxybaseret afsluttende primer med avancerede vedhæftningsegenskaber på forskellige underlag samt enestående slibningskarekteristika og god filmopbygning. Alexseal Finish Primer 442 er deisgnet til at grunde og forsegle mye og gamle overflader som er korrekt forbehandlet. Primeren bruges til at skabe den det perfekte underlag for Alexseal Topcoat 501 når man skal male båd. Alexseal Finish Primer kan bruges både over og under vandlinjen. Tilkøb hærder.

Pris fra
591,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Alexseal Finish Primer 442 er en epoxybaseret afsluttende primer med avancerede vedhæftningsegenskaber på forskellige underlag samt enestående slibningskarekteristika og god filmopbygning. Alexseal Finish Primer 442 er deisgnet til at grunde og forsegle mye og gamle overflader som er korrekt forbehandlet. Primeren bruges til at skabe den det perfekte underlag for Alexseal Topcoat 501 når man skal male båd. Alexseal Finish Primer kan bruges både over og under vandlinjen

Pris fra
591,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF18760

Alexseal Flattening Additive er et matteringsmiddel til Alexseal Premium Topcoat 501. Alexseal Flattening Additive ændrer på glansen i Alexseal Premium Topcoat 501 uden at reducere de mekaniske egenskaber af topcoaten. Alexseal Flattening Additive bruges når man ønsker en lavere glans på i sin topcoat men samtidig gerne vil bevare styrke og holdbarhed.

741,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Alexseal High Build Fortynder er fotynder til Alexseal Super Build 301 epoxy primer

Pris fra
225,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Alexseal Premium Topcoat 501 er en to-komponent polyuretanbaserest maling designet til inden- og udendørs brug. Alexseal Premium Topcoat er en højkvalitetsmaling optimal til maling af fribord på både og er specielt udviklet til bådindustrien. Alexseal Premium Topcoat 501 udviser efter hærdning storartedede lgans- og farvebestandighedsværdier og er yderst modstandsdygtig overfor UV stråler, saltvand, slid og brændstof. Alexseal Premium topcoat fås i flere farver. Dette er Metallic Base Coat Midnight Gray.
Metallic farver fra Alexseal skal have et beskyttende lag Alexseal Topcoat 501 Clear Gloss.

Pris fra
1.669,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF18755
Alexseal non skid fine er et antiskrid pulver som kan tilsættes maling og giver en fin struktur.
750,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: HF18756
Alexseal non skid grov er at antiskrid puver som kan tilsættes maling og giver et groft antiskridmønster.
750,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)