Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Den ultimative beskyttelsesløsning, kombinerer komfort, effektivitet og brugervenlighed!

Vi Præsenterer stolt 3M Aktivkul Maske - den ultimative beskyttelsesløsning, der kombinerer komfort, effektivitet og brugervenlighed. Denne støvmaske er designet til at imødekomme behovene ved generelle slibeopgaver under forårsklargøringen af din båd og meget mere, og den tilbyder en pålidelig barriere mod forskellige støvpartikler og organiske opløsningsmidler takket være sit faste filter med aktivt kul.

3M Aktivkul Masken er skabt med brugerens komfort i tankerne. Den er nem at bruge med sit faste filter, der gør masken klar til brug uden besvær. Den lette konstruktion og det ergonomiske design sikrer en behagelig pasform, der gør det muligt at arbejde i længere perioder uden at opleve ubehag.

Se mere af vores udvalg af 3M sikkerhed herunder:

Model/varenr.: 16804251

3M aktivkul maske En komfortabel støvmaske der med sit faste filter er klar lige til brug. Masken beskytter mod divs. støvpartikler og det aktivt kul beskytter mod organiske opløsningsmidler. Ideel til de fleste generelle slibeopgaver ved forårsklargøringen af båden mm.

515,00 DKK
Lager: På lager

Udfør dine opgaver med sikkerhed og komfort idag!

Beskyttelse er nøgleordet med 3M Aktivkul Masken. Den er designet til at fungere som en effektiv barriere mod diverse støvpartikler, der kan opstå under slibeopgaver, og samtidig giver det aktive kul en ekstra beskyttelse mod organiske opløsningsmidler. Dette gør masken ideel til forskellige anvendelser, herunder forårsklargøringen af din båd, hvor beskyttelse mod støv og opløsningsmidler er afgørende.

Med 3M Aktivkul Masken kan du udføre dine opgaver med sikkerhed og komfort. Den er et uundværligt værktøj for enhver, der ønsker at opretholde en høj standard for sikkerhed og beskyttelse i arbejdsmiljøet. Vælg 3M Aktivkul Masken for at sikre, at du arbejder sikkert og effektivt under forskellige slibeopgaver, herunder forårsklargøringen af din båd, og oplev den pålidelige præstation, som kun 3M kan levere.