Mirka Abranet Ace Sliberondeller ø 150mm P400 - 50 stk.

Model/varenr.: 1679337

Som bådejer ved du, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr til vedligeholdelse og reparationer. Mirka Abranet Ace Sliberondeller er en uundværlig løsning til effektiv og støvfri slibning af spartel, træ, glasfiber, lak og gelcoat – selv akrylglas bliver behandlet med præcision.

545,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Når du anvender Mirka Abranet Ace sammen med en støvsuger på din slibemaskine, opnår du ikke kun enestående resultater i slibeoplevelsen, men også en bemærkelsesværdig støvfri arbejdsproces. Dette er afgørende for bådejere, der ønsker at bevare en ren og sund arbejdsplads ombord.

Mirka Abranet Ace Sliberondeller er skabt til krævende slibeopgaver på værfter og er et produkt af topkvalitet. Mirka, som en af verdens førende producenter af slibematerialer, leverer konsekvent høj ensartet kvalitet. Denne dedikation til kvalitet sikrer ikke kun optimal præstation, men også lang levetid for din slibesål, især når det kombineres med en beskyttelsesrondel.

Investér i Mirka Abranet Ace Sliberondeller, og oplev den perfekte balance mellem effektivitet og støvfri slibning. Gør dine slibeopgaver lettere, mere præcise og skån miljøet med Mirka's førsteklasses slibeteknologi. Din båd fortjener kun det bedste, når det kommer til vedligeholdelse, og Mirka Abranet Ace er det ideelle valg for den kræsne bådejer.