1852 MONO poleringsrondel t/dual action Ø165 x 20mm

Model/varenr.: 1602129

Vi præsenterer vores Mono poleringsrondel, specielt designet til brug med en orbital/dual action poleringsmaskine. Denne rondel er en essentiel del af Mono systemet og er udviklet til at bevare den oprindelige hårdhed længere end traditionelle poleringsrondeller. Med et tyndt skumlag på 12 mm/20 mm minimeres risikoen for hologrammer ved at reducere rester af gammelt voks i rondellen, hvilket muliggør nem og fuldstændig rengøring i vand samt en mere følsom trykpåføring under poleringen.

115,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)

Mono poleringsrondeller er udstyret med en blød arbejdskant, beskyttende velcro og åben-porøs speciel skum. Denne variant af poleringsrondellen har et centralt hul, hvilket gør den ideel til brug med orbital/dual action poleringsmaskiner. Velegnet til ridsefast klud, leverer denne rondel imponerende resultater med en vurdering på 9/10 for slib og 10/10 for glansniveau.

Optimer din poleringsoplevelse og opnå en fejlfri finish med Mono poleringsrondel designet til orbital/dual action poleringsmaskiner. Gør din polering mere effektiv og præcis med denne førsteklasses rondel fra Mono systemet.

spacer