1852 MONO poleringsrondel t/dual action Ø95 x 20mm

Model/varenr.: 1602130

Vi introducerer stolt vores 1852 MONO poleringsrondel t/dual action med dimensionerne Ø95 x 20 mm. Denne avancerede poleringsrondel er skabt til at opnå professionelle resultater ved brug med dual action polermaskiner.

60,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Med en diameter på 95 mm og en tykkelse på 20 mm er 1852 MONO poleringsrondel designet til effektivt at dække større overflader og levere ensartet tryk under poleringen. Den er skabt til at håndtere forskellige poleringsopgaver med lethed, fra fjernelse af mindre defekter til opnåelse af en strålende finish.

Denne poleringsrondel er kompatibel med dual action polermaskiner, hvilket gør den ideel til både professionelle og gør-det-selv-entusiaster. Det alsidige design gør det let at anvende og opnå professionelle resultater, uanset om du polerer din bil, båd eller andre overflader.

1852 MONO poleringsrondel er en del af vores engagerede indsats for at levere pålidelige og effektive poleringsværktøjer. Giv dine poleringsprojekter et løft med denne førsteklasses poleringsrondel og oplev professionelle resultater, der skiller sig ud. Tag kontrol over din polering med 1852 MONO poleringsrondel og opnå en fejlfri og imponerende finish på dine værdifulde overflader.

spacer