Populær
-19%

Vinglas i krystal 2 stk. Silwy

Model/varenr.: S025-1301-2

Silwy leverer et fantastisk sæt med 2 krystalvinglas, der kombinerer elegance med avanceret teknologi for en problemfri oplevelse. Disse unikke glas er udstyret med indbyggede magneter i bunden, der, sammen med de medfølgende sorte bordskånere med indbyggede magneter, gør det muligt at sætte glasset præcis, hvor du ønsker det.

325,00 DKK
399,00 DKK
Du sparer: 74,00 DKK
Lager: På lager

SILWY krystal vinglas 2 stk. inkl. 2 stk. magnet bordskånere

Er du træt af at bekymre dig om, at glasset falder, når bølgerne bliver lidt høje? Eller vil du bare nyde den klassiske klang af krystalglas, når du skåler? Silwy har løsningen til dig. Dette produkt er et must-have om bord på båden, i campingvognen eller i sommerhuset. Du behøver ikke længere bekymre dig om, at vin eller champagne spildes på grund af uventede bevægelser, da bordskåneren holder glasset sikkert fast.

Silwys magnetiske system giver dig mulighed for at placere glasset, hvor du ønsker det, og det forbliver der, selv når havet bliver lidt uroligt. Sættet leveres med to krystalvinglas, hver med en magnet i bunden, og to sorte bordskånere med indbyggede magneter. Med denne smarte løsning kan du nyde din yndlingsdrik uden bekymringer. Silwy sættet er det ultimative valg for dem, der ønsker stilfulde og praktiske drikkeglas til enhver anledning.

OBS! Læs medfølgende brugsanvisning før brug af dit SILWY produkt og undgå unødige skader.