Miniovn Omnia
Denne lille praktiske ovn gør det muligt for dig at bage brød og lave ovnmad direkte på dit gasblusset, spritkøkkenet eller elpladen, og dette uden besvær og uden en stor dyr pladskrævende ovn. Perfekt til båden, campingvognen, husvognen, sommerhuset, kolonihaven, og andre steder hvor der savnes en ovn. Et hæfte med lette opskrifter følger med.
Miniovn Omnia
Denne lille praktiske ovn gør det muligt for dig at bage brød og lave ovnmad direkte på dit gasblusset, spritkøkkenet eller elpladen, og dette uden besvær og uden en stor dyr pladskrævende ovn. Perfekt til båden, campingvognen, husvognen, sommerhuset, kolonihaven, og andre steder hvor der savnes en ovn. Et hæfte med lette opskrifter følger med.
Italiensk farsbrød - Omniaovn
2013-04-18
Italiensk farsbrød
Navnet til trods kommer denne opskrift fra Tyskland. Hvis man vil ”pifte” retten lidt op, kan man tilsætte ostetern.
500 g hakket oksekød
1 rundstykke fra dagen før
1 lille løg
1-2 fed hvidløg
100 g soltørrede tomater i olie
1 spsk. kapers
1 æg
Salt, peber og toscanakrydderi (eller chili)
Olivenolie
Rasp
Tilbehør
Salat og brød
Læg det hakkede kød i en skål. Læg rundstykket i blød lidt. Kram vandet ud, og læg det ned i det hakkede kød. Pil og hak løg og hvidløg. Skær tomaterne i tern, og hak kapersene fint. Bland alle ingredienser grundigt. Smør formen med olivenolie. Drys gerne rasp i formen, så er den lettere at gøre ren. Fyld formen med kødblandingen, og tilbered den først ved svag varme i ca. 35 min. og derefter ved middel varme i ca. 10 min.