Toiletbræt for "stor" model

Model/varenr.: 1072011

Toiletbrættet designet til "stor" model repræsenterer den ideelle løsning for dem, der ønsker at opgradere eller erstatte deres eksisterende sanitetsudstyr på en rummelig båd eller et større toilet. Dette bræt er skræddersyet til at passe perfekt til større toiletmodeller og tilbyder ikke kun praktisk funktionalitet, men også en komfortabel siddeoplevelse.

1.099,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Fremstillet med omhu og holdbare materialer, sikrer dette toiletbræt, at det kan modstå kravene fra det maritime miljø, herunder korrosion og slid. Ud over sin robusthed tilfører brættets design en æstetisk appel til bådens interiør, hvilket gør det til en både praktisk og stilfuld opgradering.

Dette toiletbræt er en komplet løsning, og det inkluderer alle nødvendige dele for en nem installation, hvilket gør processen hurtig og problemfri. Uanset om du udfører en opgradering eller reparation, sikrer dette toiletbræt en optimal ydeevne og bidrager til at opretholde hygiejnen og komforten om bord på din båd. Invester i kvalitet og funktionalitet med dette toiletbræt designet specifikt til "stor" model, og oplev bekvemmelighed på havet som aldrig før.

spacer