epoxy resin hærder

Her finder du din hærder til din epoxy resin lak

Arbejdet med resin er både let og besværligt. Meget let, fordi det i princippet bare er at blande to flydende komponenter og vente på, at det hærder, og noget besværligt, fordi det kræver god afdækning, en stabil temperatur og helt præcis opmåling, overholdelse af lag tykkelser og hærdetider.

Herunder finder du hurtig og langsom hærder til resin:

Den hurtigt tørrende hærder er beregnet til små resin projekter som smykker mv.

Den langsomt tørrende hærder bruges til tykkere projekter som bordplader, lamper mv.

Langsom hærder til Clear Casting epoxy resin designet specifikt til støbe-, indstøbnings og indlejringsapplikationer. Et lav farveniveau og lav viskositet giver krystalklare støbninger uden luftbobler. Epoxyen er ideel til kunstneriske applikationer og hobby applikationer. Systemet har to hærdere. Den langsomme hærder er til tykke støbninger og indlejringsapplikationer.

Pris fra
262,00 DKK

Hurtig hærder til Clear Casting epoxy resin designet specifikt til støbe-, indstøbnings og indlejringsapplikationer. Et lav farveniveau og lav viskositet giver krystalklare støbninger uden luftbobler. Epoxyen er ideel til kunstneriske applikationer og hobby applikationer. Systemet har to hærdere. Den hurtige hærder er til mindre støbninger og indlejringsapplikationer såsom eksempelvis epoxy smykker.

Pris fra
262,00 DKK

Resin hærder - hurtig eller langsom hærder?

Den hurtige hærder er til mindre støbninger og indlejringsapplikationer, hvis du for eksempel vil lave epoxy smykker.