Model/varenr.: W107453

Enkel at anvende
Effektiv kalkopløser til fjernelse af ruer
Nem at påføre selv på svært tilgængelige områder
Internationals unikke formel, der let opløser indtørrede ruer. Skader ikke tilstødende overflader. Let at påføre, selv på områder der er svære at nå ind til.

Størrelse: 500 ml spray.

159,00 DKK
Imprægnering Specielt udviklet til imprægnering af sejl, presenninger og hynder. Misfarver, pletter og skjolder ikke. Forhindrer angreb af svamp, mug og skimmel.
Pris fra
143,00 DKK
-25%

Maxi 3 Allround rengøringsmiddel Allround rengøringsmiddel og pletfjerner til 138 smudstyper Maxi 3 bruges til generel rengøring på båden, men også til rengøring af skrog og dæk. Fjerner snavs, fedt og olie, sod, gummistriber, tusch, kaffe, rødvin m.m. Effektiv til rengøring, pletfjerning og rensning i utallige sammenhænge Bruges til rengøring i hjem, bil, båd, campingvogn – på alle flader, tekstiler og emner, der tåler vand.

Pris fra
59,00 DKK
79,00 DKK
Du sparer: 20,00 DKK
Model/varenr.: 45.720.009

Komplet sæt med Bådshampoo, Boatcleaner og en bådvoks.

125,00 DKK
Model/varenr.: CHK7880
MCLube Hullkote High Performance Speed Polish Bruges på glasfiber, metal, plexiglas og malede overfflader. • Renser – polerer og beskytter
499,00 DKK
MOTORRENS / AFFEDTER Prior Solvent E Vandafskyllelig koldaffedtningsmiddel til motorrens og rensebar. Til rengøring af olie- og fedtforurenede maskiner og værktøj.
Pris fra
109,00 DKK
Plastrude beskytter Sunblokker er en lille Clips som beskytter din plastrude i båden da den eliminerer enhver kontakt mellem dit rustfri kalecherør og det klar plastik vindue. 2 eller 3 Sunblokker sat på dit kalecherør på hver side give maksimal beskyttelse så du undgår ruststriber på dit plast vinduer, Er med afrundede hjørner for at eliminerer slitage.
Pris fra
35,00 DKK
Model/varenr.: 221293
Lefant Crack Sealer trænger pga. kapillar-effekten ind i de fineste revner og sprækker i træ, glas, metal, cement og gelcoat og forsegler og tætner din båd under denne proces. Det anbefales at man årligt gennemgår båden for små utætheder og reparerer dem inden de udvikles. Denne sealer hærder til en glasklar, hård og elastisk forsegling som beskytter mod indtrængning afvand, olie og benzin.
109,00 DKK