1852 MONO poleringsrondel Ø90 x 20mm

Model/varenr.: 1602123

Vi introducerer vores Mono poleringsrondeller - en essentiel del af det innovative Mono system. Den specielt designede rondel er skabt til at bevare den oprindelige hårdhed længere end konventionelle poleringsrondeller. Med et tyndt skumlag på 12 mm/20 mm reduceres risikoen for hologrammer ved at minimere gamle voksrester i rondellen. Dette sikrer nem og fuldstændig rengøring i vand samt en mere følsom trykpåføring under poleringen.

49,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Mono poleringsrondeller er udstyret med en blød arbejdskant, beskyttende velcro og åben-porøs speciel skum, der er velegnet til ridsefast klud. Denne kombination af funktioner gør Mono poleringsrondeller ideelle til at opnå professionelle resultater. Uanset om du polerer din båd, bil eller andre overflader, leverer Mono poleringsrondeller topkvalitet og optimal ydeevne.

Optimer din poleringsoplevelse og opnå en strålende finish med Mono poleringsrondeller. Med deres specielt designede egenskaber er de skabt til at imødekomme selv de mest krævende poleringsbehov. Gør din polering mere effektiv og præcis med disse førsteklasses rondeller fra Mono systemet.