Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Jord og galvanisk isolator

Her finder du jord og galvanisk isolator!

Jord i båden, hvad vil det sige og hvad gør man
Nå du tager landstrøm om bord tager du også jord om bord. Er båden blot udstyret med en lader eller en el central med et par stikdåser er der intet problem. Har du monteret en varmtvands beholder er det en anden sag, da den skal tilsluttes jord.
Her bør du montere en galvanisk isolator da du ellers risikerer at være jord for hele broen.
Jord vil altid finde den bedste forbindelse til jord, den strøm der i jordkablet kryber rundt i din båd og kan forårsage galvanisk tæring på vitale dele.
Du kan også lave din egen jord, det gøres med et jordplan, den forbindes til landstrøm indtaget, det er vigtig ikke at tage jord med om bord via dit landstrøms kabel, så er du helt uafhænig af kvaliteten af jord fra land. I stål både bruges dette system.

Vigtigt, når du tager båden på land og vil tilslutte strøm skal det være med jord.

Se vores udvalg i jord og galvanisk isolator herunder:

Jordplader er det oversete sikkerhedsudstyr. Undgå at bruge motorblok, motorben, kølbolte, roraksel som jord. Det Korroderer. Brug derfor en jordplade.
Pris fra
429,00 DKK
Model/varenr.: 27.0632

Victron galvanisk isolator 220V 16 Amp. En Galvanisk isolator monteres på jord kablet lineært og opsamler de lav volts udsving der måtte komme og kun tillade den nødvendige jordforbindelse, for at undgå at din båd ikke bliver fælles jord med deraf følgende risiko for galvanisk tæring. Galvanisk isolator 220V 30Amp.

1.149,00 DKK

Pas på.
Eelektronisk spænding kan medføre en gnist samt tæring. Dette kan være din:
1. Brændstoftank
2. Påfyldningsstudse
3. Bundfittings
Jordkabler skal være minimum 4 mm2 og tilsluttes direkte på din jordpladens bolt.