Fender, Markerings- og Fortøjningsbøjer

Her finder du alt indenfor markeringsbøjer og fortøjningsbøjer

En markeringsbøje er velegnet til markering af sejlrender eller til markering af dit anker, så andre både ikke lægger deres anker ud over din ankertrosse.

Markeringsbøjer er udstyret med et rustfristål øje og er i kraftigt PVC materiale. Fortøjningsbøjer er i kraftig og vandbestandig plast.

Se også vores udvalg i markeringsbøje og fortøjningsbøjer herunder:

Se også vores gode råd til fendere her på TIPS, TRICKS & VIDEO

Model/varenr.:

Markeringsbøje. Kraftig.

Pris fra
221,00 DKK

Markeringsbøje med rustfrie ståløje i farven Hvid Ekstra stærke tunge Markeringsbøje monteret med kugleventil . Denne Fender er ekstra stærke og desuden monteret med rustfrie ståløje til ekstra høj belastning.

Pris fra
269,00 DKK

Markeringsbøje med rustfrie ståløje i farven Blå Ekstra stærke tunge Markeringsbøje monteret med kugleventil . Denne Fender er ekstra stærke og desuden monteret med rustfrie ståløje til ekstra høj belastning.

Pris fra
269,00 DKK

Markeringsbøje med rustfrie ståløje i farven Orange Ekstra stærke tunge Markeringsbøje monteret med kugleventil . Denne Fender er ekstra stærke og desuden monteret med rustfrie ståløje til ekstra høj belastning.

Pris fra
269,00 DKK

Markeringsbøje med rustfrie ståløje i farven Sort Ekstra stærke tunge Markeringsbøje monteret med kugleventil . Denne Fender er ekstra stærke og desuden monteret med rustfrie ståløje til ekstra høj belastning.

Pris fra
269,00 DKK

Markeringsbøje med rustfrie ståløje i farven Navy. Ekstra stærke tunge Markeringsbøje monteret med kugleventil . Denne Fender er ekstra stærke og desuden monteret med rustfrie ståløje til ekstra høj belastning.

Pris fra
269,00 DKK

Bov Fender Pvc oppustelig. Dimensioner:78x10 cm.

123,00 DKK
Ring Fender. Diam.: 30 cm.
113,00 DKK
Model/varenr.: 79.142.215

Gul markeringsbøje Ø15

49,00 DKK
1.169,00 DKK
1.859,00 DKK
1.717,00 DKK