Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Fender, Markerings- og Fortøjningsbøjer

Her finder du alt indenfor markeringsbøjer og fortøjningsbøjer

En markeringsbøje er velegnet til markering af sejlrender eller til markering af dit anker, så andre både ikke lægger deres anker ud over din ankertrosse.

Markeringsbøjer er udstyret med et rustfristål øje og er i kraftigt PVC materiale. Fortøjningsbøjer er i kraftig og vandbestandig plast.

Se også vores udvalg i markeringsbøje og fortøjningsbøjer herunder:

Se også vores gode råd til fendere her på TIPS, TRICKS & VIDEO

Model/varenr.:

Markeringsbøje. Kraftig.

Pris fra
221,00 DKK

Markeringsbøje med rustfrie ståløje i farven Hvid Ekstra stærke tunge Markeringsbøje monteret med kugleventil . Denne Fender er ekstra stærke og desuden monteret med rustfrie ståløje til ekstra høj belastning.

Pris fra
269,00 DKK

Markeringsbøje med rustfrie ståløje i farven Blå Ekstra stærke tunge Markeringsbøje monteret med kugleventil . Denne Fender er ekstra stærke og desuden monteret med rustfrie ståløje til ekstra høj belastning.

Pris fra
269,00 DKK

Markeringsbøje med rustfrie ståløje i farven Orange Ekstra stærke tunge Markeringsbøje monteret med kugleventil . Denne Fender er ekstra stærke og desuden monteret med rustfrie ståløje til ekstra høj belastning.

Pris fra
269,00 DKK

Markeringsbøje med rustfrie ståløje i farven Sort Ekstra stærke tunge Markeringsbøje monteret med kugleventil . Denne Fender er ekstra stærke og desuden monteret med rustfrie ståløje til ekstra høj belastning.

Pris fra
269,00 DKK

Markeringsbøje med rustfrie ståløje i farven Navy. Ekstra stærke tunge Markeringsbøje monteret med kugleventil . Denne Fender er ekstra stærke og desuden monteret med rustfrie ståløje til ekstra høj belastning.

Pris fra
269,00 DKK

Bov Fender Pvc oppustelig. Dimensioner:78x10 cm.

123,00 DKK

Ring Fender. Diam.: 30 cm.

113,00 DKK
Model/varenr.: 79.142.215

Gul markeringsbøje Ø15

1.859,00 DKK