fishfinder, ekkolod, transducer

Få noget på snøren - Brug fishfinder, ekkolod og transducer!

Teknologien bliver bedre og bedre og den tid, hvor du skulle eje en båd for at få en kvalitetssonar til lokalisering af fisk, er nu forbi. Med den nye fishfinder, der kastes ud i vandet, vil lystfiskere, der fisker fra bredden, kajen eller molen, vide, hvor de skal kaste hver gang, da de kan se ekkolodsdata på en smartphone eller tablet via Wi-Fi-forbindelse med FishHunter-transduceren. 

Se vores udvalg i Fishfinder, Ekkolod og Transducer herunder:

Model/varenr.: 10.6102

FishHunter™ 3D er udstyret med fem tre-frekvens transducere og giver tredimensionelle visninger af bundkonturer, overdækninger, fiskepositioner og struktur for lystfiskere, der fisker fra en bred, kaj, mole eller kajak eller på is. Bring FishHunter 3D med dig overalt, hvor du fisker, kast den ud i vandet og se sonarbillederne på den gratis FishHunter-app.

 

1.674,00 DKK
Model/varenr.: 10.6031

HOOK2-displays er nemme at bruge og giver fantastisk værdi for pengene.
Du kan bruge mere tid på at fiske og mindre tid på at lave justeringer med Autotuning Sonar,
en ny funktion, der aktivt holder ekkolodsindstillingerne præcise, så du får tid til at fiske uden besværet med ekkolodsjusteringer, når fiskeforholdene ændrer sig.
Du skal bare slå det til og fiske. Ja, så nemt er det.

1.080,00 DKK
Model/varenr.: 10.6101

Den tid, hvor du skulle eje en båd for at få en kvalitetssonar til lokalisering af fisk, er nu forbi. Med Lowrance FishHunter® Pro-transduceren, der kastes ud i vandet, vil lystfiskere, der fisker fra bredden, kajen eller molen, vide, hvor de skal kaste hver gang, da de kan se ekkolodsdata på en smartphone eller tablet via Wi-Fi-forbindelse med FishHunter-transduceren.• Ingen internet- eller mobilforbindelse påkrævet.
Bem: den udgave er kun med Engelsk sprog

1.251,00 DKK
Model/varenr.: 10.6032

HOOK2 4X" gps TripleShot tilbyder en brugervenlig og enkelt menu, med nem og hurtig adgang til nøglefunktioner og den nye autotuning sonar. HOOK2 4X" har integreret gps og sælges med en 200 hz hæktransducer.

2.205,00 DKK