Redingsvest

Giv en redningsvest og fortæl de betyder noget for dig

Vi har redningsveste i alle farver, former og mærker. Sejlsport er fantastisk. Redningsvesten er det vigtigste sikkerheds udstyr til dig der sejler, ror eller dyrker andre maritime hobbyer. 

Se herunder vores udvalg i redningsveste:

Seafit 275N CE Prof. 275N Redningsvest med seletøj. Redningsvest beregnet til åben sø og ekstreme vejrforhold. Sikker, selv med tungt sømandstøj på. 

1.228,00 DKK
Besto selvoppustlig redningsvest på 165N Med sin 3D-design og bløde ydre dækning, har Besto 165N en perfekt pasform. På grund af sin 3D passerform giver det en sikker og behagelig støtte. vesten er forsynet med en skridtgjord. . Vesten er færdig med en kant limning rundt. Vesten har en opdrift 165N.
614,00 DKK

En nydesignet oppustelig redningsvest med de højeste standarder indenfor komfort. Komforten opnås gennem det ergonomiske design og et let, fleksibelt soft cover overtræk. Det særlige bagstykke og den justerbare bagstrop sørger for, at kraven holdes om halsen og skaber en optimalt vægt / trykfordeling på kroppen for optimal komfort. Denne redningsvest er meget behagelige at have på, selv når den bæres i lange perioder.

 

717,00 DKK
-21%

Spinlock selvoppustelig redningsvest 170N Ultralet, lav profil redningsvest til sejl-og speedbåde. • Mulighed for at klipse VHF på vesten. • Lite vesten kan eftermonteres med ”Pylon” lys og sprayhood. • Let justering på ryggen for bedste pasform • Vægt. 0,9 kg.

1.099,00 DKK
1.399,00 DKK
Du sparer: 300,00 DKK

Redningsvest ombord er et lovkrav

Der er altid en risiko ved at sejle – selvom den er lille - og derfor er det vigtigt at man har det rigtige udstyr og tager sine forholdsregler. Derudover, er det et lovkrav, at man medbringer redningsveste til alle passagerer ombord. Hos Marinelageret har vi et stort udvalg af redningsveste til alle formål og i alle størrelser.