Dometic Cool-Ice isoleringsboks CI 110

Denne meget effektive og lette isboks kan holde is frossen i flere dage. Med den tykke skumisolering af kølekvalitet og den unikke labyrinttætning kan du tage iskolde forfriskninger med dig – uanset hvor du tager hen!
Tyk isolering og en unik tætning betyder, at isen holder længere
Hygiejnisk og nem at rengøre med en afløbsprop med stor diameter
Let at bære med kraftige ergonomiske bæregreb

2.545,00 DKK
2.899,00 DKK
Du sparer: 354,00 DKK
Lager: Forventet leveringstid er 2-4 hverdag(e).

Stærk, sømløs polyætylenkonstruktion beregnet til fødevarer
Integrerede polyætylenfødder
Praktiske fastgørelsespunkter under greb
Slidstærke, integrerede hængsler med stænger af rustfrit stål, stærke gummilåse og fastgørelsesskruer i rustfrit stål
FREMRAGENDE ISOLERING
Høje udendørstemperaturer, ujævnt terræn, støv eller mudder? Dometics isbokse er nærmest umulige at ødelægge og klarer det uden problemer. Cool Ice-isboksene er udstyret med en ekstremt effektiv isolering, og når de er fyldt med køleelementer eller isterninger, holder de fødevarer, fisk, madding og vildt friskt. Alt efter brug og vejrforhold kan dette fortsætte i flere døgn ad gangen! De har også 5 års garanti! Alle detaljer ved disse sømløse støbte bokse af ekstremt slagfast plast er beregnet til de hårdeste betingelser. Denne pålidelige isboks fås med stærk og tyk skumisolering i kølekvalitet og en unik labyrinttætning, der holder den kolde luft inde og varm luft ude i længere tid. Dette sikrer, at din is holder meget længere, på trods af de barske udendørstemperaturer.
HOLD IS FROSSEN I DAGEVIS
Dometic Cool-Ice isbokse som f.eks. Dometic Cool-Ice CI 110 er den perfekte køleløsning til enhver lejlighed, hvor der ikke er nem adgang til strøm. Den holder din is frossen i dagevis – op til ti dage afhængigt af modellen og forholdene. Boksen har bl.a. en tyk skumisolering af kølekvalitet, og labyrinttætningen bidrager til at sikre, at isen holder længere. Og takket være det rotationsstøbte design er der ingen sømme, hvor varmen kan komme ind, eller kulden kan slippe ud! Cool-Ice isbokse er ekstremt stærke, holdbare og nemme at rengøre. Dette robuste design gør dem ideelle til langvarig udsættelse for vejret, især på både. CI 110 isboksen er udstyret med stærke, ergonomiske polyethylenhåndtag, der også fungerer som surringspunkter, som kan bruges til at fastgøre isboksen.
MÅL
Mål for produktdybde 535 mm
Mål for produkthøjde 442 mm
Mål for produktbredde 1055 mm
Bruttovolumen (DIN15502) 113.50 l
Opbevaringsvolumen - samlet (DIN15502) 111 l
Nettovægt 18.1 kg

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig