Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

gaskomfur

Madlavning på et gaskomfur

Hvorfor undvære de sædvanlige madlavningsrutiner, bare fordi du er på farten? Med OGH-serien kan du vælge mellem fuldt udstyrede komfurer: ovne med grill indvendig og kogeplader oven på. Forkæl din familie og dig selv med et lækkert hjemmelavet måltid, uanset hvor du er. Nyd det strålende syn af dit køkken eller din kabys, og glæd dig over, at alt er sikkert

Se vores udvalg i gaskomfur herunder:

Flaskegas (propan) har den højeste varmeværdi pr. kilogram af alle tilgængelige flydende brændstoffer. Flammer kan reguleres præcist, hvilket giver dig absolut kontrol over kogeeffekten. Med et sikkerhedstændingssystem, som frakobler brændstofforsyningen, så snart flammen slukker, er Dometic gaskomfurer blandt i de sikreste – og kan fås i mange variationer.

Model/varenr.: 1094304

Dometic SMEV PI8063M Kogeplade med 3 brændere og glaslåg. Varmeresistent sikkerhedsglaslåg, aftagelig forkromet gryderist, brænderdæksler af rustfrit stål, sikkerhedstændingssystem, forsænkede knapper, elektronisk 12 V-tænding, AC 540 vandlås, gummipakning, grydeholder?

4.589,00 DKK
Model/varenr.: 1094300

Dometic-Sunlight komfur med 2 gasblus. I et flot og elegant design med funktion og kvalitet som selv den mest kræsne skibskok vil være tilfreds med. Den har tændsikring, grydeholdere og inklusiv et låsbart balanceophæng.

 

5.910,00 DKK
Model/varenr.: 9103303824

Madlavning, bagning og grill ombord? Dometic giver dig mulighed for at vælge et rigtigt gaskomfur med grill og komfur. Denne elegante model imponerer med en spejlblank glasoverflade. Den fås til en overkommelig pris, og den gør madlavningen lige så bekvem som ved gaskomfuret derhjemme – hurtig opvarmning og præcis flammeregulering.
Førsteklasses gasovn til en fornuftig pris
Komplet med grill og komfur med to blus
Sikkerhedstændingssystem
Praktisk transparent låge, så du kan se, hvad der sker derinde

5.999,00 DKK
Model/varenr.: 1094302

Gasovn med grillkabinet og komfur med 2 brændere. Denne innovative, slanke gasovn med grill og gaskogeplade med to brændere er designet til at passe ind på trange steder i bådens, autocamperens og campingvognens køkken.

6.369,00 DKK
Model/varenr.: 1094305

Praktisk, indbygget gasovn med grill og drejeplade. Glasdør med hængsel forneden for nem adgang

6.289,00 DKK
Model/varenr.: 1094306

Praktisk, indbygget gasovn med grill og drejeplade. Glasdør med hængsel forneden for nem adgang

6.809,00 DKK