Dometic-Sunlight komfur

Model/varenr.: 1094300

Dometic-Sunlight komfur med 2 gasblus. I et flot og elegant design med funktion og kvalitet som selv den mest kræsne skibskok vil være tilfreds med. Den har tændsikring, grydeholdere og inklusiv et låsbart balanceophæng.

 

5.910,00 DKK
Lager: På lager

Dometic-Sunlight komfur med 2 gasblus.

I et flot og elegant design med funktion og kvalitet, som selv den mest kræsne skibskok vil være tilfreds med. Den har tændsikring, grydeholdere og inklusiv et låsbart balanceophæng.

Denne slanke gasovn i høj kvalitet fås til en fornuftig pris og ser elegant og nydelig ud. Den er designet til at passe ind på trange steder i bådens, autocamperens eller campingvognens køkken.Madlavning, bagning og grill ombord? Dometic giver dig mulighed for at vælge et komplet gaskomfur med grill og komfur. På grund af deres ekstralille størrelse optager vores slanke gasovnsmodeller meget lidt plads i dit mobile køkken. Og de gør madlavningen lige så bekvem som på gaskomfuret derhjemme – hurtig opvarmning og præcis flammeregulering.en slanke Dometic SunLight gasovn er elegant og fås til en fornuftig pris. Gasovnen er designet til at passe ind på trange steder i bådens, autocamperens eller campingvognens køkken. Den har en varmebestandig glasdør og indvendig belysning, så det er nemt at se, hvad der er i ovnen. Af hensyn til sikkerheden er der sikkerhedslås på ovndøren og et sikkerhedstændingssystem.GENERELT

Den slanke Dometic SunLight gasovn er elegant og fås til en fornuftig pris. Gasovnen er designet til at passe ind på trange steder i bådens, autocamperens eller campingvognens køkken. Den har en varmebestandig glasdør og indvendig belysning, så det er nemt at se, hvad der er i ovnen. Af hensyn til sikkerheden er der sikkerhedslås på ovndøren og et sikkerhedstændingssystem.

Produktbeskrivelse
Gasovn med komfur med 2 brændere

MÅL:
Mål for produktdybde 398 mm.
Mål for produkthøjde 357 mm.
Mål for produktbredde 449 mm.
Nettovægt 15.50 kg.

YDELSE:
Output kogeplade 1 2.20 kW.
Output kogeplade 2 1.80 kW. 
Gastryk (DIN732) 30 mbar.
Gaskategori (DIN732) G30 (50% n-butane, 50% i-butane)
Gasforbrug kogefelt 291.00 g/h.
Ovnvolumen 28 l.
Antal brændere 2 stk.

YDERLIGERE:
Certifikater CE