Talamex batterilader 12 volt, 10 amp

Model/varenr.: 14.661.112
Talamex batterilader 12 volt, 10 amp Ved at anvende den nyeste switch-mode teknik, er denne oplader mere kompakt og lettere end sin forgænger, og har en højere virkningsgrad (op til 90%). De mange specielle funktioner og beskyttelse, herunder dobbelt (!) Termisk sikkerhedsanordning og en omvendt polarisering sikkerhed, resultere i en meget avanceret og en meget sikker ladning proces.
1.225,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e)

Talamex batterilader 12 volt, 10 amp
Ved at anvende den nyeste switch-mode teknik, er denne oplader mere kompakt og lettere end sin forgænger, og har en højere virkningsgrad (op til 90%). De mange specielle funktioner og beskyttelse, herunder dobbelt (!) Termisk sikkerhedsanordning og en omvendt polarisering sikkerhed, resultere i en meget avanceret og en meget sikker ladning proces.

Denne lader er velegnet til permanent tilslutning og installation. For eksempel oplader dit batterier, der ikke er i brug i en længere periode. Den har heller ikke nogel blæser så lydløs drift opretholdes! LED indikationer for læsning af opladeren status.

Desuden er der også en på forsiden af opladeren trykknap, der tillader meget let at den rigtige batteritype indstilling kan vælges. Dette gør LBC 500 til brug for mange batterityper.

.Den LBC 500 er udstyret med en fast ladekabel på 1 m længde. Enderne er udstyret med batteri klemmer og kabel- øjne er også inkluderet.
 Den LBC 500 er også kan bruges som strømforsyning.

Mål: 204x133x59

spacer