-5%

FMT Light - Blokhus

Model/varenr.: BLOKHUS

FMT - Blokhus lampen er en elegant og praktisk LED-lampe i bambus, der byder på et stilfuldt og moderne design, inspireret af den populære Nibe lampe. Denne version, Blokhus lampen, imponerer med sit kompakte format, der gør den ideel til mindre rum eller som et smukt supplement til eksisterende belysning.

349,00 DKK
369,00 DKK
Du sparer: 20,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-3 dag(e)

FMT Light - Blokhus

Den alsidige Blokhus lampe leverer et kraftigt og behageligt lys, der opfylder forskellige behov. Med mulighed for at indstille lampen i to niveauer, kan den bruges som en kraftfuld arbejdslampe eller skabe en varm atmosfære som læselys eller hyggebelysning. Bambusmaterialet tilføjer et naturligt og moderne touch til enhver indretning.

Den genopladelige funktion gør Blokhus lampen yderst praktisk og brugervenlig. Med en ladetid på kun 3 timer kan lampen lyse i op til 12 timer ved niveau 1 og 8 timer ved niveau 2. En medfølgende USB-kabel gør opladningen enkel og problemfri.

Blokhus lampen fra FMT light er ikke kun en lyskilde; den er også en smuk indretningsdetalje, der kombinerer funktionalitet med æstetik. Med målene 11 x 25 cm og en vægt på kun 0,5 kg er den let at placere og flytte rundt efter behov. FMT light tilbyder også andre varianter af denne elegante lampe for at imødekomme forskellige præferencer og indretningsstile.