-3%

FMT Light - Ry

Model/varenr.: RY

FMT - Ry lampen, præsenteret som en stilfuld pakke med to lamper, er et nyt tilføjelse til FMT light-serien. Disse elegante LED-lamper i bambus kombinerer moderne design med funktionalitet og tilfører et touch af varm atmosfære til ethvert rum.

369,00 DKK
379,00 DKK
Du sparer: 10,00 DKK
Lager: På lager

FMT Light - Ry

Ry lampen er designet med fokus på brugervenlighed og alsidighed. Med to lysstyrker kan du justere belysningen efter behov, vælge mellem en varm, dæmpet atmosfære eller et kraftigere lys til læsning eller opgaver, der kræver mere opmærksomhed. Bambusmaterialet tilføjer en naturlig og indbydende karakter til lampens moderne udtryk.

Denne pakke inkluderer to Ry lamper, og hver lampe leveres med et praktisk USB-kabel, der gør opladningen let og bekvem. Med en USB-kabellængde på 1,2 meter har du fleksibilitet til at placere lampen, hvor du ønsker det.

For at sikre langvarig belysning er Ry lampen udstyret med en genopladelig funktion. En ladetid på 4-5 timer giver dig op til 12 timers drift ved niveau 1 og 8 timers drift ved niveau 2. Med kompakte mål på 8 x 11 cm og en vægt på kun 0,5 kg pr. lampe er de lette at placere og tilpasse efter behov. FMT light tilbyder også andre varianter af denne moderne og alsidige lampe for at imødekomme forskellige præferencer og indretningsstile.