Garmin AIS 300 Blackbox Receiver

Model/varenr.: 010-00892-00

Garmin AIS 300 Blackbox Receiver Garmins AIS 300-modtager er en prisbillig løsning til modtagelse af AIS-måldata, og den giver sejlere forbedret overblik og dermed bedre muligheder for at undgå kollisioner. Denne prisbillige NMEA 2000®-kompatible AIS-modtager gør dig opmærksom på potentielle kollisioner med andre AIS-udstyrede fartøjer i nærheden. Når den bruges sammen med en Garmin-plotter og VHF, er fartøjsoplysninger umiddelbart tilgængelige, og der kan foretages et VHF DSC-opkald til fareelementet ved hjælp af et minimalt antal tastetryk.

3.699,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Garmin AIS 300 Blackbox Receiver
Garmins AIS 300-modtager er en prisbillig løsning til modtagelse af AIS-måldata, og den giver sejlere forbedret overblik og dermed bedre muligheder for at undgå kollisioner. Denne prisbillige NMEA 2000®-kompatible AIS-modtager gør dig opmærksom på potentielle kollisioner med andre AIS-udstyrede fartøjer i nærheden. Når den bruges sammen med en Garmin-plotter og VHF, er fartøjsoplysninger umiddelbart tilgængelige, og der kan foretages et VHF DSC-opkald til fareelementet ved hjælp af et minimalt antal tastetryk.

Kend dine omgivelser

Denne selvstændige AIS-modtager bygges sammen med en Garmin-plotter og en VHF-radio og giver dermed mulighed for automatiske opkald til AIS-mål og visning af AIS-data direkte på plotterskærmen. Der er høj sikkerhed for at undgå datatab, idet den dobbelte kanalovervågning muliggør uafhængig iagttagelse af begge AIS-kanaler. AIS 300-modtageren kan også modtage i klasse A og klasse B, hvorved det bliver muligt at afkode AIS-trafik fra kommercielle fartøjer og fritidsfartøjer. Derudover kan AIS 300 understøtte kollisionsafværgelse ved yderligere integration af en alarm for forventede nærmeste passage (CPA) ved tilslutning til en kompatibel plotter. Sejlere kan tage det helt roligt i visheden om, at de kan se al trafikken i nærheden.

Installation uden besvær

AIS 300 er NMEA 2000-certificeret og kan nemt føjes til dit eksisterende NMEA 2000-netværk. Den er kompatibel med både 12-volt og 24-volt bådsystemer. Derudover muliggør AIS 300 udsendelse af NMEA 0183-signaler med valgfri hastighed. En indbygget passiv splitter betyder, at én enkelt VHF-antenne kan fungere som både AIS 300-antenne og VHF-radioantenne, hvorved installationsarbejdet lettes væsentligt. Når udstyret er monteret, kan brugerne få vist alle AIS-data på deres plottere, så de har alle nødvendige oplysninger lige ved hånden.

I kassen:

  • Garmin AIS 300
  • Strøm-/datakabel
  • NMEA 2000®-dropkabel (2 m)
  • VHF-forbindelseskabel
  • NMEA 2000 T-stik
  • Monteringsudstyr
  • Dokumentation
spacer