Garmin Montana 600 Moto Bundle

Model/varenr.: 010-00924-20
Garmin Montana 600 Moto Bundle Tag den med på vandretur. Tag den med på jagt. Tag den med på søen. Montana 600 har en klar 4 tommer berøringsfølsom farveskærm med mulighed for visning i begge retninger, og den understøtter flere kortmuligheder som f.eks. BirdsEye™-satellitbilleder, BlueChart® g2 og TOPO 1:25k. Montana har nøglefunktioner til udendørslivet som f.eks. et 3-akset hældningskompenserende kompas og barometerhøjdemåler. Køb bilholderen og et City Navigator NT®-kort, og du får taleinstruktioner til din køretur sving for sving. Den er stor. Den er alsidig. Den er robust. Den har fortjent navnet Montana.
4.299,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Garmin Montana 600 Moto Bundle
Tag den med på vandretur. Tag den med på jagt. Tag den med på søen. Montana 600 har en klar 4 tommer berøringsfølsom farveskærm med mulighed for visning i begge retninger, og den understøtter flere kortmuligheder som f.eks. BirdsEye™-satellitbilleder, BlueChart® g2 og TOPO 1:25k. Montana har nøglefunktioner til udendørslivet som f.eks. et 3-akset hældningskompenserende kompas og barometerhøjdemåler. Køb bilholderen og et City Navigator NT®-kort, og du får taleinstruktioner til din køretur sving for sving. Den er stor. Den er alsidig. Den er robust. Den har fortjent navnet Montana.

Montana: Se den i aktion
Montana 600 har en stor 4 tommer berøringsfølsom skærm, der kan læses i sollys, og som giver krystalklare, forbedrede farver og billeder i høj opløsning. Den brugervenlige grænseflade betyder, at du kan bruge mere tid på at nyde naturen og mindre på at søge efter oplysninger. Montana 600 er både robust og vandtæt – bygget til at modstå elementerne. Bump, støv, snavs, luftfugtighed og vand kan ikke hamle op med denne robuste navigator. Uanset omgivelserne – i båden, i autocamperen eller på ATV'en – er Montana helt på hjemmebane.

Rejs hvor som helst

Med et udvalg af kompatible holdere er Montana 600 designet til brug på ATV'er, i både, som håndholdt enhed eller i din bil som personlig navigationsenhed. Brug bilholderen med City Navigator-kort til talte, sving for sving-instruktioner, eller den robuste holder til din motorcykel eller ATV. Uanset hvor du har lyst til at tage Montana med hen, har den de rette kort og holdere til formålet.

Rejs overalt

Det er nemt at tilføje flere kort med Garmins store udvalg af detaljerede topografiske kort, søkort og vejkort. Takket være microSD™-kortstikket giver Montana 600 dig mulighed for at indlæse TOPO 24K-kort og tage ud på tur, indsætte BlueChart g2 forudindlæste kort for en for at få en fantastisk dag på vandet eller City Navigator-kortdata for at få sving for sving-ruteanvisninger på veje (se fanen kort for at se kompatible kort). Montana 600 understøtter også BirdsEye™-satellitbilleder (kræver abonnement), som giver dig mulighed for at downloade satellitbilleder til din enhed og integrere dem i dine kort. Desuden er Montana kompatibel med Brugerdefinerede kort, gratis software, der omdanner papirkort og elektroniske kort til kort, du kan downloade til din enhed.

Del trådløst
Med Montana 600 kan du dele dine waypoints, ture, ruter og geocaches trådløst med andre kompatible Garmin GPS-brugere. Nu kan dine venner med andre ord også nyde din yndlingsvandretur eller geocache – du skal blot trykke på "send" for at overføre dine oplysninger til tilsvarende enheder, og straks kan underholdningen begynde.

Undgå at komme på afveje
Med den ekstremt følsomme WAAS-aktiverede GPS-modtager med HotFix®-satellitforudsigelse lokaliserer Montana 600 din position hurtigt og præcist, og den bevarer endda sin GPS-lokalisering selv under tæt dække og i dybe kløfter. Fordelen er tydelig – uanset om du befinder dig i tæt skov eller bare i nærheden af høje bygninger og træer, kan du regne med, at Montana 600 hjælper dig med at finde vej, når du har mest brug for det.

Nem navigering
Montana 600 har et indbygget 3-akset hældningskompenserende elektronisk kompas, som viser din kurs, selvom du står stille og eventuelt ikke holder enheden vandret. Dens barometerhøjdemåler analyserer variationer i lufttrykket og finder frem til din præcise højde over havet, og du kan endda bruge enheden til at plotte barometrisk tryk over tid, hvilket kan være en hjælp til at holde øje med vejrforholdene.

Få dobbelt så meget kraft
Montana 600 har et enestående dobbelt batterisystem. Du har mulighed for at vælge den genopladelige litiumion-batteripakke eller traditionelle AA alkaline-batterier - alt efter hvad der passer til dine behov.

Find det sjove
Montana 600 understøtter geocaching GPX-filer til download af geocaches og detaljer direkte til din enhed. Besøg OpenCaching.com for at starte dit geocaching-eventyr. Ved at skifte til papirfri skåner du ikke bare miljøet, men forbedrer også effektiviteten. Montana 600 lagrer og viser vigtige oplysninger inkl. position, terræn, sværhedsgrad, tips og beskrivelser, hvilket helt overflødiggør manuel indtastning af koordinater og papirudskrifter! Du skal bare overføre GPX-filen til din enhed, hvorefter skattejagten kan begynde.

Udseende og ydeevne

Kan flyde no
Enhedens mål, B x H x D 2,9" x 5,7" x 1,4" (7,48 x 14,42 x 3,64 cm)
Skærmopløsning, B x H 272 x 480 pixel
Batterilevetid op til 16 timer (litiumion), op til 22 timer (AA-batterier)
Vægt 10,2 oz (289 g) med medfølgende litiumion-batteri, 333 g med 3 AA batterier (medfølger ikke)
Skærmstørrelse, B x H 2" x 3,5" (5,06 x 8,93 cm) (BxH), 4" (10,2 cm) diagonalt
Skærmtype klar, transflektiv 65k TFT-farveskærm med lodret/vandret visning, kan aflæses i solskin
Vandtæt yes_(IPX7)
Meget følsom modtager yes
Grænseflade high-speed_USB_and_NMEA_0183_compatible
Batteri Genopladeligt litiumion (medfølger) eller 3 AA-batterier (medfølger ikke); NiMH eller litium anbefales

Kort og navigation

Indbygget hukommelse 3,0 GB
Kort kan tilføjes yes
Konturkort yes
Ruter 200
Waypoints/favoritter/positioner 2000
Accepterer datakort microSD™-kort (medfølger ikke)
Spor log 10.000 punkter; 200 gemte ruter

Funktioner

??productSpecTideTables_da_DK?? yes_with_optional_bluechart
Forudindlæste kort nej
Kamera nej
Touchscreen yes
Automatisk ruteberegning (sving-for-sving-ruter på veje) yes_(with_optional_mapping_for_detailed_roads)
Jagt/fiskekalender yes
Kompatible brugerdefinerede kort yes
Areal beregning yes
Brugerdefinerede interessepunkter (ekstra interessepunkter kan tilføjes) yes
Oplysninger om sol og måne yes
God til geocaching yes_(paperless)
Enhed-til-enhed-overførsel (deler data trådløst med lignende enheder) yes
Barometerhøjdemåler yes
Kompatibel med Garmin Connect™ (online-fællesskab, hvor man kan analysere, kategorisere og dele data) yes
Elektronisk kompas yes_(tilt-compensated_3-axis)
Galleri yes
 

Hvad er i kassen:

  • Montana 600
  • Litiumion-batteripakke
  • USB-kabel
  • Vekselstrømsoplader
  • Lynstartvejledning
  • Brugervejledning på disk