STRIKER™ Plus 5cv Med GT20-TM transducer

5" GPS Fishfinder med branchens førende ekkolod og Quickdraw Contours kortlægningssoftware
Transducer med indbygget traditionelt Garmin CHIRP ekkolod samt CHIRP ClearVü scanningsekkolod medfølger
Indbygget Garmin Quickdraw™ Contours kortlægningssoftware giver dig mulighed for at oprette og gemme kort med 1-fods konturer over op til 800.000 hektar
Med den indbyggede GPS kan du markere waypoints, oprette ruter og få vist bådens fart
Tydeligt 5" display, der er læsbar i sollys, og intuitiv brugerflade
Robust design til alle former for fiskerimiljø

2.850,00 DKK
Lager: Forventet leveringstid er 2-4 hverdag(e).

STRIKER™ Plus 5cv Fishfinder med et tydeligt 5" display og indbygget GPS har traditionelt Garmin CHIRP ekkolod, Garmin CHIRP ClearVü™ scanningsekkolod og Quickdraw Contours korttegningssoftware, der kan gemme op til 800.000 hektars indhold med 1-fods konturer. Med den indbyggede GPS kan du markere og navigere til waypoints og få vist bådens fart.

CHIRP ClearVü klarhed
STRIKER™ Plus 5cv Fishfinder indeholder Garmin CHIRP teknologi kombineret med Garmin ClearVü™ scanningsekkolod, der giver et næsten fotografisk, bredt billede af, hvad der passerer under båden. Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk. Parret med det traditionelle Garmin CHIRP ekkolod for imponerende måladskillelse hjælper denne transducer dig med fange flere fisk.
GPS Fishfinder
Den indbyggede, ekstremt følsomme GPS finder og fastholder din position overalt på vandet. Med GPS'en kan du markere waypoints til forskellige steder. Bider fisken således på ét sted, kan du markere det og vende tilbage til stedet på din næste tur. Marker dokker, anløbsbroer og andre steder på søen, og opret ruter tilbage til dem på din næste tur. GPS'en giver også STRIKER™ Plus 5cv mulighed for at vise bådens fart på skærmen, så du kan være sikker på at du trollingfisker med den rigtige fart til den lokkemad, du bruger, eller i kølvandsregulerede områder.

Bygget til dig
STRIKER™ Plus 5cv Fishfinder gør fiskeri til en leg, og den er bygget til at fungere i ethvert miljø. Det tydelige display, der er læsbart i sollys, giver dig et klart overblik over, hvad der er under båden, selv på de lyseste dage. Og den større skærm giver et bedre overblik over, hvad der sker under båden. Den intuitive brugerflade gør det nemt at navigere til en vilkårlig funktion, du skal bruge, så du er klar til hvad som helst på vandet

KASSEN INDEHOLDER

STRIKER™ Plus 5cv Fishfinder
GT20-TM transducer
Strøm-/datakabel
Vippe-/drejebeslag
Materiale
Garmin mærkat til fender
Dokumentation

Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med