Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Lowrance kortplotter ekkolod

Lowrance HDS Live med og uden transducer

Lowrance integrerer førende fiske-ekkolod teknologi med de nyeste fremskridt indenfor navigation i forskellige kombi instrumenter, kortplotter, fishfinder og ekkolod. Med Lowrance instrumenter er du ikke blot sikret den perfekte planlagte sejlrute i diverse multi touch skærme, men med et Lowrance ekkolod eller fishfinder åbner der sig en verden under dig og du ser hvad der gemmer sig i dybet.

Lowrance kortplotter, fishfinder og ekkolod

Uanset om du er en konkurrence-, sæson- eller weekendfisker, om du fisker i ferskvand eller saltvand – så har vi din fishfinder. Det er ingen hemmelighed, at HDS skærme har været det foretrukne valg hos pro-fiskerne i mange år, så vi var ikke nødt til at gå tilbage til tegnebrættet for at udvikle HDS LIVE; vi har bare lavet den bedste fishfinder/kortplotter i verden endnu bedre HDS LIVE tilbyder high-detail Active ImagingTM og LiveSightTM real-time ekkolod, plus nye bekvemmelighedsfunktioner som LiveCastTM og smartphone meddelelser, udover det bedste navigationsværktøjer, der nogensinde er bygget ind i en HDS-skærm. Med SolarMaxTM HD skærm leverer HDS LIVE brancheførende billeder, der altid er let at læse fra alle vinkler, i direkte sollys, og selv med polariserede solbriller.

Se vores udvalg af kortplotter og ekkolods herunder:

-20%
Model/varenr.: 10.6156

Lækker fishfinder og kortplotter fra lowrance, der minder meget om Garmins striker modeller.

1.999,00 DKK
2.499,00 DKK
Du sparer: 500,00 DKK

Lowrance HDS Live med og uden transducer

HDS LIVE nøglefunktioner:

• SolarMAXTM HD skærmteknologi
• Dual Kanal CHIRP
• Integreret support for Active ImagingTM og StructureScan® 3D med Active ImagingTM
• LiveSightTM real-time sonar kompatibel
• FishRevealTM Smart Target View
• C-MAP® Genesis Live mapping
• Smartphone notifikationer
• LiveCastTM smartphone integration (kun HDS LIVE 16/12)
• C-MAP® Easy Routing + Navionics® Autorouting kompatibel
• Six-panel splitscreen (kun HDS LIVE 16/12)
• Touchscreen kontrol af trolling motor, outboard pilot og Power-Pole®
• Motor integration

Husk søkort 

Chirp er en forbedret visning af bunden. I Lowrance Elite Chirp er der Broadband Sounder, Downscan og Chirp i et og samme instrument. 

Er din Sonar er stoppet.?
Sonar stopper automatisk efter et reset eller software opdatering men er nemt og start igen. Ind på Ekkolod billedet, klik på tænd/sluk knap. Så har du systemkontroller. Brug pil knap ned på "Stop Sonar" og som du vil se den er aktiveret med den rød favre. Klik på enter knap, så starter sonar igen. Funktion er brugt til når du tager båden op af vandet så vil transducer ikke transmit mere og derfor ikke tager skade.