Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Sejlertøj, Sejlersko og sejlerure

Stort udvalg maritimt sejlertøj

Som med meget andet maritimt udstyr, er sejlertøj også utrolig vigtigt. Især hvis man sejler om vinteren, hvor frost og kulde godt kan bide ekstra hårdt i næsen. Vi har et stort udvalg i sejlertøj fra GILL.

Gill er en af verdens førende producenter af teknisk sejlertøj. Et klassisk engelske mærker, og hvor vi lige nu give - 20 % på næste alle deres produkter.

Herunder kategorier under sejlertøj:

Vi har blandt andet sejlersko, sejlerure, hatte, sejlerhandsker, sejlerbukser, sejlerjakke, solbriller, sejlerstøvler, sejler tasker mm.

 

Model/varenr.: 35.4516

One size
• Korrosionssikker klips
• 100% bomuld

139,00 DKK
Model/varenr.: 35.4525

Når varmen er tændt, skal du holde dit fokus. Vores Regatta Cap er stil og stof i én. Det slanke design med enkel branding og nyttig reflekterende detaljer kompletteres med funktionspakkede stoffer. Den indbyggede UV 50 beskytter dig mod solen, mens pandebåndet intelligent vækker fugt væk fra huden for at hjælpe dig med at køle.

  • Let åndbart stof.
  • 100% Nylon
  • Reflekterende detaljer for synlighed.
  • Beholderledning med nyt korrosionssikkert klip.
  • Wicking hovedbøjle for varmt vejr komfort.
  • Skjult justeringssystem.
169,00 DKK

Stort udvalg i maritimt sejlertøj 

GILL er også det eneste firma som koncentrerer alle deres kræfter og energi på at designe og producere det bedste tekniske sejlertøj på
markedet til fordel for dig som sejler.

GILL bruger kun de bedste tekniske tekstiler og materialer i deres produktion, og alt er gennemtestet så vel hos Gill og selvfølgelig på
verdenshavene.
GILL vægter design og funktion højt for en super komfort.

Som med meget andet maritimt udstyr så er sejlertøj utrolig vigtigt. Især hvis man sejler om vinteren, hvor frost og kulde godt kan bide ekstra hårdt i næsen. Da vand køler 30 gange hurtigere end luft er det afgørende at udstyret er i orden. At være kold og våd kan desværre godt sætte en dæmper på humøret, når man er ude at sejle, så man skal finde det rigtige sejlertøj.

Sejlertøj er alt fra skridsikre sko til vandtætte varme jakker. Vi ved hvor vigtigt sejlertøj er for at du kan nyde havet, så hos Marinelageret fører vi mærker af den bedste kvalitet.

Når det drejer sig om sejlertøj, gælder det ikke kun funktionalitet, der er vigtig. Din komfort er også en væsentlig faktor. Derfor er det vigtigt at finde det sejlertøj der passer til dig. På vores hjemmeside kan du finde de nødvendige oplysninger og vejledning.

Info om sejlertøj:

Sejlertøjet er vigtigt og derfor er der lagt meget fokus på at det virker optimalt. For at skåne din krop mod vandet er der flere forskellige lag i sejlertøjet, specielt designet så du føler dig godt tilpas under alle forhold. De tre forskellige lag er: 

Base-layer; Denne del af sejlertøjer sørger for at transportere sveden væk fra din krop, så du bliver holdt tør. Det er lavet af ikke absorberende kunstige fibre, der leder sveden væk fra din krop så du ikke kommer til at fryse pga. kold sved. Derfor er det ofte lavet af polyester og polypropylene. 

Mid-layer; er et isolerende lag, der holder dig varm. Laget har til formål at opvarme den stillestående luft inden under dit tøj og holde på din kropsvarme. Mid-layer er en vigtig del af sejlertøjet, netop fordi den holder på din kropstemperatur. Et godt valg er materialer lavet af fleece, bare sørg for at det er åndbart og så må det gerne have et tyndt ydre vandtæt lag.

Shell-layer; lavet af et materiale, der er både vandtæt og tillader din krop at ånde så det er komfortabelt. Det skal kunne beskytte mod vind, vand og kulde. Det er vigtigt at materialet kan ånde, så fugten fra de indre lag kan komme ud. Materialet i det ydre sejlertøj er lavet således at damp kan komme ud, men at vandmolekyler ikke kan komme ind.

Fordi kvaliteten spiller sådan en stor rolle, fører vi mærket GiLL, der er førende inden for produktion af sejlertøj. Det er de bl.a. fordi at de er det eneste firma, der fokuserer udelukkende på sejlertøj. Dette gør dem også til et af de mest klassiske engelske mærker inden for sejlertøj. De sikre at deres tekstiler er i orden og gennemtester deres produkter. Derfor er designet og funktionen også en høj prioritet, så du kan få den bedste komfort i sejlertøjet. På vores side kan du finde alt omkring mål og størrelser så du er sikker på at du får det sejlertøj du skal bruge. 

Vi har sejlertøj til alle formål og vi har et stort sortiment. På vores hjemmeside kan du finde masser af informationer om de enkelte produkter som yderligere ved vejlede dig til at finde netop det sejlertøj du ønsker – både i forhold til pris og formål.

Finder du ikke det sejlertøj eller udstyr du skal bruge er du velkommen til at kontakte os på 74471471