Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Sejlertøj, Sejlersko og sejlerure

Stort udvalg maritimt sejlertøj

Som med meget andet maritimt udstyr, er sejlertøj også utrolig vigtigt. Især hvis man sejler om vinteren, hvor frost og kulde godt kan bide ekstra hårdt i næsen. Vi har et stort udvalg i sejlertøj fra GILL.

Gill er en af verdens førende producenter af teknisk sejlertøj. Et klassisk engelske mærker, og hvor vi lige nu give - 20 % på næste alle deres produkter.

Herunder kategorier under sejlertøj:

Vi har blandt andet sejlersko, sejlerure, hatte, sejlerhandsker, sejlerbukser, sejlerjakke, solbriller, sejlerstøvler, sejler tasker mm.

 

Populær
-33%
Model/varenr.: 164500

Super fede våddragter til Kvinder

3.0 mm. Ocean Blue våddragt til damer i sort og lilla.
Udført i eco-friendly SBR neopren.
Dragten har ekstra forstærkninger på knæene.
Vælg mellem størrelser fra XS-XXL.

499,00 DKK
749,00 DKK
Du sparer: 250,00 DKK
Populær
-10%
Model/varenr.: 164540

Ocean Blue våddragter til piger i pink/sort.
Dragten fås fra str. 6 år og op til 16 år.
3.0 mm neopren med ekstra forstærkninger på knæene.
Udført i eco-friendly SBR neopren.

Se størrelses guide længere nede

449,00 DKK
499,00 DKK
Du sparer: 50,00 DKK
Populær
-33%
Model/varenr.: 164510

Super fede våddragter til mænd

3.0 mm. Ocean Blue våddragt til damer i sort og lilla.
Udført i eco-friendly SBR neopren.
Dragten har ekstra forstærkninger på knæene.
Vælg mellem størrelser fra XS-XXL.

499,00 DKK
749,00 DKK
Du sparer: 250,00 DKK
Model/varenr.: CE3800095
83,00 DKK
-50%
Model/varenr.: tretorn44

Tornevik Wellington støvlen er en høj kvalitets støvle fra Tretorn. Denne innovative støvle med sine specs tilbyder perfekt pasform og høj komfort.

Den perfekte støvle til den ekstreme udelivs menneske og jægere.

Denne støvle er lidt kortere end traditionelle jagtstøvler hvilket gør den langt mere behagelig.

Det innovative design giver et mere sporty og trendy look.

  • Letvægt, Unisex Wellington Jagtstøvle model fra den nye premium serie
  • Fleksibel gummi
  • Materiale indv.: Asymmetrisk Neopren inderfor
  • Hæl på 2cm
  • Sål: ydersål af gummi for ekstra support og komfort. 
  • Farve: brun
  • Moderne Svensk design
  • Strop til at trække støvlen på
599,00 DKK
1.199,00 DKK
Du sparer: 600,00 DKK

Stort udvalg i maritimt sejlertøj 

GILL er også det eneste firma som koncentrerer alle deres kræfter og energi på at designe og producere det bedste tekniske sejlertøj på
markedet til fordel for dig som sejler.

GILL bruger kun de bedste tekniske tekstiler og materialer i deres produktion, og alt er gennemtestet så vel hos Gill og selvfølgelig på
verdenshavene.
GILL vægter design og funktion højt for en super komfort.

Som med meget andet maritimt udstyr så er sejlertøj utrolig vigtigt. Især hvis man sejler om vinteren, hvor frost og kulde godt kan bide ekstra hårdt i næsen. Da vand køler 30 gange hurtigere end luft er det afgørende at udstyret er i orden. At være kold og våd kan desværre godt sætte en dæmper på humøret, når man er ude at sejle, så man skal finde det rigtige sejlertøj.

Sejlertøj er alt fra skridsikre sko til vandtætte varme jakker. Vi ved hvor vigtigt sejlertøj er for at du kan nyde havet, så hos Marinelageret fører vi mærker af den bedste kvalitet.

Når det drejer sig om sejlertøj, gælder det ikke kun funktionalitet, der er vigtig. Din komfort er også en væsentlig faktor. Derfor er det vigtigt at finde det sejlertøj der passer til dig. På vores hjemmeside kan du finde de nødvendige oplysninger og vejledning.

Info om sejlertøj:

Sejlertøjet er vigtigt og derfor er der lagt meget fokus på at det virker optimalt. For at skåne din krop mod vandet er der flere forskellige lag i sejlertøjet, specielt designet så du føler dig godt tilpas under alle forhold. De tre forskellige lag er: 

Base-layer; Denne del af sejlertøjer sørger for at transportere sveden væk fra din krop, så du bliver holdt tør. Det er lavet af ikke absorberende kunstige fibre, der leder sveden væk fra din krop så du ikke kommer til at fryse pga. kold sved. Derfor er det ofte lavet af polyester og polypropylene. 

Mid-layer; er et isolerende lag, der holder dig varm. Laget har til formål at opvarme den stillestående luft inden under dit tøj og holde på din kropsvarme. Mid-layer er en vigtig del af sejlertøjet, netop fordi den holder på din kropstemperatur. Et godt valg er materialer lavet af fleece, bare sørg for at det er åndbart og så må det gerne have et tyndt ydre vandtæt lag.

Shell-layer; lavet af et materiale, der er både vandtæt og tillader din krop at ånde så det er komfortabelt. Det skal kunne beskytte mod vind, vand og kulde. Det er vigtigt at materialet kan ånde, så fugten fra de indre lag kan komme ud. Materialet i det ydre sejlertøj er lavet således at damp kan komme ud, men at vandmolekyler ikke kan komme ind.

Fordi kvaliteten spiller sådan en stor rolle, fører vi mærket GiLL, der er førende inden for produktion af sejlertøj. Det er de bl.a. fordi at de er det eneste firma, der fokuserer udelukkende på sejlertøj. Dette gør dem også til et af de mest klassiske engelske mærker inden for sejlertøj. De sikre at deres tekstiler er i orden og gennemtester deres produkter. Derfor er designet og funktionen også en høj prioritet, så du kan få den bedste komfort i sejlertøjet. På vores side kan du finde alt omkring mål og størrelser så du er sikker på at du får det sejlertøj du skal bruge. 

Vi har sejlertøj til alle formål og vi har et stort sortiment. På vores hjemmeside kan du finde masser af informationer om de enkelte produkter som yderligere ved vejlede dig til at finde netop det sejlertøj du ønsker – både i forhold til pris og formål.

Finder du ikke det sejlertøj eller udstyr du skal bruge er du velkommen til at kontakte os på 74471471