OLAS Guardian Trådløs dødmandskontakt og alarmsystem

Model/varenr.: USE-GUARD

Trådløs dødmandskontakt og alarmsystem til nødstop af motor, der fungerer inden for 2 sekunder efter, at brugeren er faldet over bord. Guardian sporer op til 15 OLAS-sendere og dækker fartøjer op til ca. 50ft. OLAS-appen tillader avanceret opsætning og kan fungere som en ekstern alarm. OLAS er skalerbar og tillader omkostningseffektiv integration på flere skibe.

2.395,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)

Hvad gør den?
OLAS Guardian gør at motorbåds- og RIB-bådfører er sikre på, at deres båd stopper i det øjeblik, skipperen eller besætningen bliver adskilt fra båden, hvilket reducerer chancerne for en alvorlig ulykke fra en ubemandet, ukontrolleret båd. Besætningen er fri til at bevæge sig rundt på båden uden konstant at skulle huske at indsætte en fysisk dødmandskontakt.

Hvordan virker den?
Op til 15 OLAS-transmissionsenheder / Armbånd (OLAS-tag / OLAS Float-On) inden for rækkevidde af Guardian, giver besætningen og skipperen frihed til at bevæge sig rundt på båden med tillid til, at hvis nogen falder over bord, vil motoren afbrydes og / eller der vil afgives en alarm, og en hurtig redning kan iværksættes.

Guardian tilsluttes 12/24v strømforsyning og den eksisterende dødmandskontakt ved hjælp af de medfølgende stik, hvilket gør den hurtigt og nem at installere.

Der kræves et 19 mm hul tæt på den eksisterende dødmandskontakt for montering af 20mm LED-kontrolafbryder af rustfrit stål.

Professionel installation er ikke påkrævet, men anbefales, da der ikke påtages sig noget ansvar for forkert installation.

Hvem er den til?
OLAS Guardian er beregnet til førere af motorbåde og alle skippere og bådsejere, der er bekymrede for sikkerheden ombord. Den forbinder trådløst op til 15 besætningsmedlemmer via bærbare OLAS-sendere (håndleds-tags eller OLAS Float On Light) og skaber en virtuel dødmandskontakt

Kører parralelt med den eksisterende dødmandskontakt
Guardian kan bruges på istedet for eller ved siden af ​​en eksisterende dødmandskontakt og vil fungere, hvis den fysiske dødmandskontakt ikke er i brug af føreren.

På de fleste motorer giver en simpel parallel forbindelse til den eksisterende dødmandskontakt mulighed for trådløs funktion.

Automatisk genstart
Efter 5 sekunder deaktiveres afbryderkontakten, så motoren kan genstartes

Indbygget alarm
En 85db alarm vil lyde for at indikere, at en OLAS-sender er uden for rækkevidde

Indbygget nødlys (hvis eksternt monteret)
Rødt lys med høj effekt vil lyse, hvilket giver en klar visuel indikation af en alarm, mens den også fungerer som et lys til at belyse det omkringliggende område

Valg af relæ
OLAS-appen tillader individuelt relævalg til let justering, så OLAS-senderen udløser enten motorafbrydelse eller kun udløser Guardians indbyggede MOB-alarm

Automatisk forbindelse
Når du går ombord på dit fartøj og tænder for strømmen, vil Guardian automatisk oprette forbindelse til alle tændte OLAS-transmissionsenheder inden for 2 meter afstand.

forbindelsesadvarsel og tilsidesættelse
Hvis du går ombord på fartøjet, og ingen sendere er tændt, vil Guardian give en advarsel. Denne alarm kan stoppes enten ved at tilslutte OLAS-senderen til Guardian, eller Guardian kan slukkes manuelt. Herefter kan fartøjet køres som sædvanligt ved hjælp af de fysiske dødmandskontakt .

Pausetilstand
Systemet kan sættes i pausetilstand. Dette bruges, når du har brug for at forlade båden med motoren på tomgang, såsom at gå ned ad bådbroen.

Tilslutter op til 15 OLAS-sendere (OLAS-tags eller OLAS Float-On)
Op til 15 sendere giver større fartøj mulighed for at forbinde besætning og genstande til Guardian. Du vil altid gøres opmærksom på, om nogen eller noget er udenfor rækkevidde af Guardian (f.eks. besætning, slæbejolle eller redningskransen).

Forlænger kompatibel
En OLAS Extender fås til at dække områder, hvor transmissionssignalet kan være blokeret. Dette tillader brug på større fartøjer op til 100 fod og giver mulighed for at skalere systemet op hvis dette er nødvendigt.