Populær

Baltic børnevest med bamsemotiv

Baltic børnevesten med et charmerende bamsemotiv er en farverig og sikker redningsløsning designet specielt til børn. Den kommer i en levende UV-gul farve, der øger synligheden og sikkerheden i vandmiljøer. Den unikke tilføjelse af et bamsemotiv gør denne redningsvest ikke kun til et funktionelt sikkerhedsudstyr, men også til en sjov og venlig følgesvend for de yngste eventyrere.

499,00 DKK
Lager:

Baltic børnevest med bamsemotiv

Den er tilgængelig i tre forskellige størrelser, hvilket giver mulighed for et perfekt pasform til børn i forskellige aldre og størrelser. Baltic, som producenten af denne redningsvest, er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder strenge sikkerhedsstandarder.

Denne redningsvest kombinerer en børnevenlig æstetik med pålidelig sikkerhed og komfort. Materialerne er holdbare og behagelige, og designet tager hensyn til barnets bevægelighed og komfort. En perfekt ledsager til enhver båd- eller vandaktivitet, hvor sikkerhed og sjov går hånd i hånd. Giv dit barn tryghed og glæde med Baltic børnevesten med det elskelige bamsemotiv.

spacer