Compact 100 auto oppustelig redningsvest

COMPACT automatic er den hidtil letteste, mest smidige og behagelige automatiske oppustelige BALTIC redningsvest.

1.199,00 DKK
Lager:

Compact 100 auto oppustelig redningsvest

Ekstra kort og slank model glider ikke op. ProSensor inspektions vindue sikrer at du altid kan se om vesten er klar. CO2 cylinderholder sikrer at kulsyrepatronen altid sidder fast. Fleeceforet krave. Skridtgjord (aftagelig) med klikspænde. Brystgjorden justeres nemt og lukkes med klikspænde. Passer fra 30-110 kg. dvs. også svømmekyndige juniorer fra ca. 10 år kan bruge vesten Vesten er udviklet til den typiske magsvejrs (motor)sejler der gerne vil have en redningsvest, men synes at de er for store og tunge. 100N klassen svarer til den traditionelle orange redningsvest. Den officielle beskrivelse af 100N normen: 100 N redningsvest til anvendendelse i kystnært og beskyttet farvand. Kun begrænset sikkerhed ved bevidstløshed.

  • Godkendt iflg. CE EN/ISO 12402-4 i 100N klassen
  • 100N opdrift,
  • 20g CO2 patron.
  • For personer 30-110 kg.
  • Brystmål 70-130 cm.

 

Se vores udvalg i børne redningsveste her!

Baltic

BALTIC Lifejackets Sweden - Anerkendt kvalitetsstempel siden slut 1970 èrne.

Baltic har siden 1970 èrne udviklet, designet og produceret redningsveste, svømmeveste, sikkerheds seler, livliner mm. med sikkerheden til søs som top prioritet.

Baltic giver hele 5 års garanti på deres produkter!

Alle Baltic`s produkter er omhyggeligt gennemtestet før de videresendes til CE certificering. Baltic har flere parametre de tester deres produkter ud fra og opfylder ikke kun minimumskravene i standarden for test af sikkerhedsudstyr:

   • Bæreevnen på sikkerhedsvesten, svømmevesten mv. er i fokus, da bæreevnen er altafgørende for at holde dig flydende når uheldet er ude.
   • Produkterne bliver testet i forhold til miljøet de skal fungerer i, komfort i forhold til brugeren og holdbarheden i forhold til slidstyrke og materialer.

Baltic er en af de førende producenter i Europa og deres sortiment omhandler følgende:

spacer