FORCE 190 BALTIC 1725 sort

Model/varenr.: B17250001

Nyudviklet oppustelig redningsvest med 190N opdrift i til kapsejlads

2.200,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e)

FORCE 190 BALTIC 1725 sort

Model FORCE er specielt ergonomisk udformet for at sidde tæt til kroppen uden at genere. Den 3-dimensionale udformning kombineret med en ikke for hård stopning bevirker at faconen følger kroppen uden at selve vesten er blevet for stiv. Det ekstra korte snit i forbindelse med en helt ny kombination af klikspænde, lynlås og livlineloops betyder at vesten sidder meget stabilt på kroppen. Vesten er forsynet med den nyeste ProSensor Elite med inspektionsvindue. Aftagelig skridtgjord er standard. Patronsikring der sikrer at CO2 patronen ikke kan gå løs Fås også med sprayhood og lys samt ekstra vindue og lynlås til AIS - se art. 1735

  • Godkendt iflg. CE EN/ISO 12402-3
  • Harness godkendt iflg. CE EN/ISO 12401
  • Opdrift 190N, 38g CO2 patron
  • Størrelse: 40-120 kg.
  • Brystmål 70-140cm.

 

Se vores udvalg i børne redningsveste her!

Baltic

BALTIC Lifejackets Sweden - Anerkendt kvalitetsstempel siden slut 1970 èrne.

Baltic har siden 1970 èrne udviklet, designet og produceret redningsveste, svømmeveste, sikkerheds seler, livliner mm. med sikkerheden til søs som top prioritet.

Baltic giver hele 5 års garanti på deres produkter!

Alle Baltic`s produkter er omhyggeligt gennemtestet før de videresendes til CE certificering. Baltic har flere parametre de tester deres produkter ud fra og opfylder ikke kun minimumskravene i standarden for test af sikkerhedsudstyr:

   • Bæreevnen på sikkerhedsvesten, svømmevesten mv. er i fokus, da bæreevnen er altafgørende for at holde dig flydende når uheldet er ude.
   • Produkterne bliver testet i forhold til miljøet de skal fungerer i, komfort i forhold til brugeren og holdbarheden i forhold til slidstyrke og materialer.

Baltic er en af de førende producenter i Europa og deres sortiment omhandler følgende:

spacer