Winner auto oppustelig redningsvest

Winner Auto oppustelig redningsvest er en uovertruffen favorit med sit ikoniske design og komfortable funktioner, hvilket har gjort den til BALTICs mest solgte vest gennem tiderne. Den imponerende kombination af et robust yderstof på forsiden og et smidigt stof på bagsiden sikrer ikke kun holdbarhed, men også en behagelig og fleksibel pasform, der følger kroppens bevægelser.

Pris fra
699,00 DKK
999,00 DKK
Du sparer: 300,00 DKK
Lager:

Winner auto oppustelig redningsvest

Denne klassiske redningsvest findes i flere versioner for at imødekomme forskellige behov. Du kan vælge mellem modeller med eller uden Safety Harness, samt mellem manuel eller automatisk oppustning. Den aftagelige skridtgjord tilføjer ekstra sikkerhed og muligheder for personlig tilpasning.

Winner Auto har en imponerende opdrift på 165N og bruger en pålidelig 33g CO2-patron med patronsikring for at forhindre utilsigtet løsning. Vesten er designet til personer med en vægt mellem 40-150 kg og et brystmål på 70-150 cm, hvilket sikrer en bred anvendelighed og pasform. Winner Auto er CE EN/ISO 12402-3 godkendt og leveres med en solid 5-års garanti, hvilket understreger producentens tillid til produktets kvalitet og holdbarhed.

Denne redningsvest kombinerer robusthed, komfort og klassisk design og er det ideelle valg for enhver, der prioriterer sikkerhed og stil på vandet.

Se vores udvalg i børne redningsveste her!

Baltic

BALTIC Lifejackets Sweden - Anerkendt kvalitetsstempel siden slut 1970 èrne.

Baltic har siden 1970 èrne udviklet, designet og produceret redningsveste, svømmeveste, sikkerheds seler, livliner mm. med sikkerheden til søs som top prioritet.

Baltic giver hele 5 års garanti på deres produkter!

Alle Baltic`s produkter er omhyggeligt gennemtestet før de videresendes til CE certificering. Baltic har flere parametre de tester deres produkter ud fra og opfylder ikke kun minimumskravene i standarden for test af sikkerhedsudstyr:

      • Bæreevnen på sikkerhedsvesten, svømmevesten mv. er i fokus, da bæreevnen er altafgørende for at holde dig flydende når uheldet er ude.
      • Produkterne bliver testet i forhold til miljøet de skal fungerer i, komfort i forhold til brugeren og holdbarheden i forhold til slidstyrke og materialer.

Baltic er en af de førende producenter i Europa og deres sortiment omhandler følgende:

spacer