Winner auto oppustelig redningsvest

Winner er BALTICS slidstærke klassiske oppustelige redningsvest.

1.099,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 5-8 dag(e)

Winner auto oppustelig redningsvest

Fleecekraven og det tidløse design har gjort denne til vores mest solgte vest gennem tiderne. Kraftigt yderstof på forsiden kombineret med et smidigt stof på bagsiden giver en behagelig pasform. Mange versioner, hhv. med eller uden Safety Harness, Manuel eller automatisk oppustning. Aftagelig skridtgjord. Opdrift: 165N, 33g CO2 patron med patronsikring så patronen ikke kan gå løs. Passer til person 40-150 kg.. 5 års garanti.

    • Godkendt iflg. CE EN/ISO 12402-3
    • Brystmål 70-150 cm.

 

Se vores udvalg i børne redningsveste her!

Baltic

BALTIC Lifejackets Sweden - Anerkendt kvalitetsstempel siden slut 1970 èrne.

Baltic har siden 1970 èrne udviklet, designet og produceret redningsveste, svømmeveste, sikkerheds seler, livliner mm. med sikkerheden til søs som top prioritet.

Baltic giver hele 5 års garanti på deres produkter!

Alle Baltic`s produkter er omhyggeligt gennemtestet før de videresendes til CE certificering. Baltic har flere parametre de tester deres produkter ud fra og opfylder ikke kun minimumskravene i standarden for test af sikkerhedsudstyr:

      • Bæreevnen på sikkerhedsvesten, svømmevesten mv. er i fokus, da bæreevnen er altafgørende for at holde dig flydende når uheldet er ude.
      • Produkterne bliver testet i forhold til miljøet de skal fungerer i, komfort i forhold til brugeren og holdbarheden i forhold til slidstyrke og materialer.

Baltic er en af de førende producenter i Europa og deres sortiment omhandler følgende: