Cento Selvoppustelig redningsvest til børn 150N

Cento Selvoppustelig redningsvest til børn 150N er en avantgarde redningsvest designet specielt til juniorsejlere i vægtklassen 20-50 kg. Den ultralette og lavprofilerede konstruktion gør den ideel til de yngste besætningsmedlemmer, der kræver maksimal bevægelsesfrihed og komfort.

1.149,00 DKK
1.679,00 DKK
Du sparer: 530,00 DKK
Lager:

Cento Selvoppustelig redningsvest til børn 150N

Redningsvesten er udstyret med en praktisk strop til livlinen placeret foran på vesten, hvilket øger sikkerheden under sejlads. Yderligere kan Cento Selvoppustelig redningsvest eftermonteres med ekstraudstyr som "Lume-on" lys, "Pylon" lys og sprayhood, der alle bidrager til at forbedre synligheden og beskyttelsen.

Med en imponerende vægt på kun 0,7 kg er denne redningsvest let og behagelig at have på, hvilket gør den perfekt til børn i bevægelse. Den innovative konstruktion sikrer optimal opdrift og sikkerhed uden at gå på kompromis med komforten.

Cento Selvoppustelig redningsvest til børn 150N er det ultimative valg for forældre og juniorsejlere, der ønsker en pålidelig og avanceret redningsvest, der matcher behovene hos de yngste medlemmer af besætningen. Med sit stilfulde design og imponerende funktioner er denne redningsvest klar til at ledsage unge sejlere på eventyr på vandet.

Vejledning Deckvest CENTO 2017

spacer