-17%

Servicesæt til Spinlock VITO Hammar 275N

Model/varenr.: C3890-7-V

Spinlock Servicekit VITO Hammar 275N er den ideelle løsning til vedligeholdelse af din Spinlock Deckvest VITO HRS 275N redningsvest. Dette omfattende servicekit indeholder essentielle komponenter, der sikrer, at din redningsvest forbliver i optimal stand, så du kan have fuld tillid til din sikkerhed på vandet.

499,00 DKK
599,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)

Spinlock Servicekit VITO Hammar 275N

Servicekittet indeholder en Hammar affyringsenhed og en 33 g CO2-cylinder med fastmonteret låsering. Disse komponenter spiller en afgørende rolle i aktiveringen af redningsvesten og sikrer, at den fungerer korrekt, når det er nødvendigt. Den medfølgende manuelle udløserhåndtag giver ekstra fleksibilitet og mulighed for manuel aktivering.

At holde dit redningsudstyr i optimal stand er afgørende for din sikkerhed og tryghed på vandet. Spinlock Servicekit VITO Hammar 275N gør det nemt for dig at udføre regelmæssig vedligeholdelse og sikre, at din redningsvest er klar til brug, når du har brug for den mest.

Uanset om du er en professionel sejler eller en entusiastisk vandelsker, vil dette servicekit bidrage til at opretholde pålideligheden af din Spinlock Deckvest VITO HRS 275N redningsvest og sikre, at den er klar til eventuelle udfordringer på havet.

spacer