-12%

Spinlock 6D 275N

Spinlock Deckvest 6D redningsvest HRS 275N Grå er en avanceret og højtydende oppustelig redningsvest, der kombinerer topmoderne teknologi med pålidelig sikkerhed. Med en imponerende kapacitet på 275N sikrer den optimal opdrift og beskyttelse, hvilket gør den ideel til krævende sejlsportssituationer.

Pris fra
2.999,00 DKK
3.399,00 DKK
Du sparer: 400,00 DKK
Lager:

Spinlock 6D 275N

Den grå farvetone tilføjer et elegant og moderne præg til redningsvesten, og den lette og behagelige konstruktion gør den velegnet til langvarig brug uden at gå på kompromis med komforten. Spinlocks Harness Release System (HRS) er integreret i redningsvesten, hvilket giver mulighed for en lynhurtig frakobling fra livlinen i nødsituationer, hvilket øger sikkerheden og beredskabet.

Den nydesignede sprayhood tilføjer yderligere beskyttelse mod elementerne, mens Pylon Light sikrer synlighed i vandet, og Lume-On-lyset gør redningsvesten synlig om natten. Justerbare remme sikrer en skræddersyet pasform, mens reflekser øger synligheden yderligere, hvilket er afgørende i dårlige lysforhold eller i nødsituationer.

Med 5 års reklamationsret ved online-registrering hos Spinlock.co.uk er denne redningsvest ikke kun teknologisk avanceret, men også understøttet af pålidelig garanti, hvilket gør den til et fremragende valg for sejlere, der søger ultimativ sikkerhed og komfort. Spinlock model nr.: DW-LJH6D/A276/HRS.