Spinlock Deckvest 6D 170N

Den avancerede Spinlock Deckvest 6D 170N er en state-of-the-art oppustelig redningsvest, der leverer fremragende sikkerhed og komfort. Med den indbyggede Pro Sensor Elite er den let og behagelig, vejer kun 1,52 kg, hvilket gør den ideel til langvarig brug.

2.299,00 DKK
2.899,00 DKK
Du sparer: 600,00 DKK
Lager:

Spinlock Deckvest 6D 170N

Redningsvesten er udstyret med en alsidig indbygget loop, der kan bruges med eller uden Harness Release System (HRS) til livlinen. Det nydesignede sprayhood reducerer risikoen for sekundær drukning og øger beskyttelsen mod vind og vand. Pylon Light tændes automatisk i vandet og forbedrer synligheden om natten, mens Lume-On-lyset gør den oppustede lunge synlig i mørke for ekstra sikkerhed.

Den dedikerede lomme er praktisk til at fastgøre skridtrem, PLB AIS og sikkerhedskniv, hvilket gør vigtigt udstyr let tilgængeligt. Reflekser på både redningsvesten og den oppustede lunge øger synligheden yderligere, mens inspektionsvinduet gør det let at kontrollere affyringsmekanismen. Håndtaget til manuel oppustning tilføjer en ekstra lag af sikkerhed.

Med en 5-årig reklamationsret ved online-registrering hos Spinlock.co.uk er denne redningsvest ikke kun teknologisk avanceret, men også understøttet af pålidelig garanti, hvilket gør den til et fremragende valg for sejlere, der værdsætter topkvalitet og pålidelighed.

spacer