Spinlock Deckvest 6D 170N Med Harness Release System

Spinlock Deckvest 6D 170N med Harness Release System er en topmoderne oppustelig redningsvest designet med avanceret teknologi og funktioner for maksimal sikkerhed og komfort. Den er udstyret med Pro Sensor Elite for pålidelig oppustning, og selvom den er kraftfuld, vejer den kun 1,52 kg, hvilket gør den let og behagelig at bære.

2.599,00 DKK
3.149,00 DKK
Du sparer: 550,00 DKK
Lager:

Spinlock Deckvest 6D 170N Med Harness Release System

Redningsvesten har en indbygget loop med eller uden Harness Release System til livline, hvilket giver sejleren fleksibilitet og kontrol. Den nydesignede sprayhood reducerer risikoen for sekundær drukning, og Pylon Lyset tændes i vandet, hvilket øger synligheden om natten. Lume-On lys får den oppustede lunge til at lyse og forbedrer sikkerheden yderligere.

En dedikeret lomme til fastgørelse af skridtrem, PLB AIS, og sikkerhedskniv gør det let at have vigtigt udstyr ved hånden. Reflekser på både redningsvesten og den oppustede lunge forbedrer synligheden yderligere. Inspektionsvinduet gør det nemt at kontrollere affyringsmekanismen, og håndtaget til manuel oppustning giver ekstra sikkerhed.

Med Harness Release System får du lynhurtig frigørelse fra livlinen, hvilket er afgørende i nødsituationer. Systemet er udviklet i samarbejde med Volvo Ocean Race-sejlere og sikrer øjeblikkelig frigørelse ved træk i udløseren, der integreret i Spinlock Deckvest redningsveste med HRS. Udløseren er designet til at undgå fejlbetjening og kan nemt nås med begge hænder. Med 5 års reklamationsret ved online-registrering hos Spinlock.co.uk er denne redningsvest et pålideligt valg for enhver sejler, der værdsætter sikkerhed og ydeevne.

Benyt servicekit C890-4-E ved skift af tablet og gaspatron

spacer