Spinlock Deckvest Lite +170N

Spinlock Deckvest Lite +170N repræsenterer toppen af letvægts redningsveste og er en opdateret version af den kendte Deckvest LITE. Denne redningsvest er skræddersyet til sejlere, der ønsker en kombination af letvægt, komfort og avancerede sikkerhedsfunktioner.

Pris fra
1.049,00 DKK
Lager:

Spinlock Deckvest Lite +170N

Med et imponerende oppustningsvolumen på 170N sikrer Deckvest Lite +170N optimal opdrift og tryghed ved vandaktiviteter. Den innovative "soft loop" på forsiden giver en praktisk mulighed for at fastgøre livlinen og øger brugervenligheden. Yderligere er der et anodiseret aluminiumsspænde på siden, hvilket muliggør hurtig og nem justering for en perfekt pasform.

Redningsvesten er konstrueret med fokus på letvægt og ergonomi, hvilket gør den behagelig at bære i længere perioder uden at gå på kompromis med sikkerheden. Designet er elegant og moderne, hvilket afspejler den teknologiske præcision og omhyggelige udvikling, der kendetegner Spinlock-produkter.

Deckvest Lite +170N er den ideelle ledsager for sejlere, der søger en pålidelig og avanceret redningsvest, der kombinerer letvægtsdesign, komfort og praktisk funktionalitet. Den er klar til at imødekomme udfordringerne ved livet på vandet med stil og sikkerhed.

Vejledning Deckvest LITE 2017.