-10%

Spinlock Vito 275N

Model/varenr.: C3889-HRS

Spinlock Deckvest VITO HRS 275N Hammer er en topmoderne redningsvest designet til sejlere, der kræver det bedste inden for komfort, holdbarhed og beskyttelse. Denne redningsvest er udviklet i samarbejde med erfarne sejlere fra Volvo Ocean Race og er skabt til at imødekomme de høje krav fra professionelle og entusiastiske sejlere.

3.599,00 DKK
3.999,00 DKK
Du sparer: 400,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Spinlock Vito 275N

Deckvest VITO HRS er udstyret med Harness Release System (HRS), der giver dig mulighed for hurtigt at frigøre dig fra livlinen i ekstreme situationer. Denne funktion, udviklet i samarbejde med Volvo Ocean Race-sejlere, sikrer ekstra sikkerhed og fleksibilitet under sejlads.

Redningsvesten indeholder også avanceret teknologi som Hammar 275N, der aktiveres kun under vand, samt Pylon-Lys, Lume-On lys, sikkerhedsline-strop, nyeste generation sprayhood og en kraftig 40 mm skridtrem. Derudover kan Deckvest VITO HRS udvides med AIS MOB1-senderen for yderligere sikkerhed og synlighed.

Spinlock Deckvest VITO HRS 275N Hammer er let at justere og sikrer optimal komfort, uanset påklædning. Den er en pålidelig ledsager for sejlere, der søger førsteklasses sikkerhedsudstyr til deres eventyr på vandet. Spinlock model nr.: DW-VT/H275HRS.