Cartridge United Moulders BALTIC 2520 sort

Model/varenr.: B25200001

BALTIC 2520-sort patronen fra United Moulders er en essentiel komponent til oppustelige redningsvestes pålidelige funktion. Denne patron er designet til at blive skiftet i overensstemmelse med den stemplede udløbsdato, hvilket sikrer, at din redningsvest altid er klar til brug i nødsituationer. Den er specifikt udviklet til at passe til United Moulders-udløsere, der bruger det sorte rør.

129,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 5-8 dag(e)

Cartridge United Moulders BALTIC 2520 sort

Det anbefales at nøje overholde udløbsdatoen og erstatte patronen i overensstemmelse hermed for at bevare den optimale sikkerhedsstandard. Det skal dog bemærkes, at denne patron ikke passer til den nye (2018) elite capsule-udløser, og der henvises til BALTIC 2407, hvis du bruger denne nyere udløsertype.

BALTIC 2520-sort patronen leveres i en hermetisk forseglet blisterpakning for at sikre, at salttabletten og udløseren er i optimal stand, når de tages i brug. Ved at observere faconen på den manuelle udløserknap på billedet kan du let identificere, hvilken type udløser du har, og om denne patron er den rette for din redningsvest.

Med fokus på kvalitet og sikkerhed er BALTIC 2520-sort patronen et pålideligt valg, der understreger vigtigheden af at vedligeholde og opgradere din redningsudstyr for optimal ydelse og tryghed.

Se vores udvalg i børne redningsveste her!

Baltic

BALTIC Lifejackets Sweden - Anerkendt kvalitetsstempel siden slut 1970 èrne.

Baltic har siden 1970 èrne udviklet, designet og produceret redningsveste, svømmeveste, sikkerheds seler, livliner mm. med sikkerheden til søs som top prioritet.

Baltic giver hele 5 års garanti på deres produkter!

Alle Baltic`s produkter er omhyggeligt gennemtestet før de videresendes til CE certificering. Baltic har flere parametre de tester deres produkter ud fra og opfylder ikke kun minimumskravene i standarden for test af sikkerhedsudstyr:

  • Bæreevnen på sikkerhedsvesten, svømmevesten mv. er i fokus, da bæreevnen er altafgørende for at holde dig flydende når uheldet er ude.
  • Produkterne bliver testet i forhold til miljøet de skal fungerer i, komfort i forhold til brugeren og holdbarheden i forhold til slidstyrke og materialer.

Baltic er en af de førende producenter i Europa og deres sortiment omhandler følgende: