-6%

CO2 Cylinder 20g. - BALTIC 2420

Model/varenr.: B24200001

Re-Arming kit med 20g CO2 patron

159,00 DKK
169,00 DKK
Du sparer: 10,00 DKK
Lager: På lager

CO2 Cylinder 20g. - BALTIC 2420

Genladnings kit / Re-Arrming kit til din oppustelige vest. 20g CO2 i fødevarekvalitet sikrer problemfri oppustning selv under kolde forhold. Blisterpakningen er hermetisk forseglet. Baltic leverer altid patron og udløser hver for sig, da de ikke nødvendigvis skal skiftes samtidigt. Patronen har ingen udløbsdato. Udløseren derimod, har altid en udløbsdato.

  • CO2 i ekstra ren fødevarekvalitet
  • Gevind 1/2" x 20
  • Art. nr. 2420

 

Se vores udvalg i børne redningsveste her!

Baltic

BALTIC Lifejackets Sweden - Anerkendt kvalitetsstempel siden slut 1970 èrne.

Baltic har siden 1970 èrne udviklet, designet og produceret redningsveste, svømmeveste, sikkerheds seler, livliner mm. med sikkerheden til søs som top prioritet.

Baltic giver hele 5 års garanti på deres produkter!

Alle Baltic`s produkter er omhyggeligt gennemtestet før de videresendes til CE certificering. Baltic har flere parametre de tester deres produkter ud fra og opfylder ikke kun minimumskravene i standarden for test af sikkerhedsudstyr:

   • Bæreevnen på sikkerhedsvesten, svømmevesten mv. er i fokus, da bæreevnen er altafgørende for at holde dig flydende når uheldet er ude.
   • Produkterne bliver testet i forhold til miljøet de skal fungerer i, komfort i forhold til brugeren og holdbarheden i forhold til slidstyrke og materialer.

Baltic er en af de førende producenter i Europa og deres sortiment omhandler følgende:

spacer